» » » » Як правильно худнути жінці?

Як правильно худнути жінці?

Як правильно худнути жінці?

Правильне схуднення включає в себе кілька простих правил. Дотримуйтесь їм і ви швидко досягнете успіху. Отже, як правильно худнути жінці?

Правила безпечного схуднення

  • Чи не голодуйте ні за яких умов. Якщо організм не отримує достатньої кількості поживних речовин, то він буде ними запасатися при будь-якому зручному випадку. Без сумніву, голодування сприяє схудненню. Але при виході з дієти, організм почне запасатися жиром, так як він чудово пам`ятає про те, що недавно його терзали голодом.
  • Є необхідно часто, але потроху. Три прийому - це основне живлення. Два - додаткове. Організуйте собі сніданок о восьмій ранку. Як страв на сніданок можна приготувати вівсяну кашу на воді або знежирений йогурт. Кисле молоко теж прекрасно підійде в якості основного блюда на сніданок. Другий прийом їжі можна намітити на 12 годину дня. Дуже добре підійдуть такі продукти як курка, м`ясо, риба або яйця.
  • Слідкуйте за тим, щоб вміст в їжі солі було мінімальним. Постарайтеся вечеряти в точності до семи годин вечора. Вживайте салати і нічого крім. В якості напою - знежирений кефір. У момент додаткових прийомів їжі, зазвичай, радять вживати фрукти. Можна з`їсти кілька плодів.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!