» » » » Як зняти набряк з пальця?

Як зняти набряк з пальця?

Як зняти набряк з пальця?

Будь набряк - це привід для занепокоєння. Це фізіологічне прояв порушення діяльності якогось органу. Причини бувають різні:

  • алергічна реакція на укус комахи,
  • травма суглоба,
  • венозний запалення,
  • втома.

Подивимося, як зняти набряк з пальця? 

Набряклість пальця руки

Як зняти набряк з пальця, якщо ви невдало впали або вдарили під час ремонту молотком по пальцю? Зверніться відразу ж до травматолога, щоб виключити перелом кістки. Дізнавшись, що кістка ціла, можете приступити до содовим або трав`яним примочкам, щоб зняти набряклість пальця. Лікар проконсультує вас.

Якщо набряк пальця пов`язаний із запаленням в вені, зверніться до терапевта. Шляхом обстеження, він визначить причину захворювання. Це може бути порушення роботи серця, печінки і нирок.

Пальці рук ще можуть набрякати через тяжкості вантажів, які ви носите. Така набряклість піде сама, якщо ви дасте відпочинок рукам. Можете опустити руки в ванночку з холодною водою на кілька хвилин. 

Набряк великого пальця ноги

А тепер подивимося, як зняти набряк великого пальця ноги. Це досить поширене захворювання не тільки серед літніх, а й молодих людей. Ми говоримо про подагрі. Ця хвороба призводить до набряку великого пальця ноги і больових відчуттів. Добре допомагають протизапальні препарати, які зміцнюють суглобові тканини. Правильне призначення може зробити тільки фахівець.

При артриті, спробуйте ванночки з маслом звіробою або евкаліпта. Також дієві аплікації з дрібно нарізаної ріпчастої цибулі. Ще запалення знімає обгортання капустяним листами або втирання в великий палець ялицевої олії.

Добре б накласти на суглоб тугу пов`язку, зафіксувавши його.  



Увага, тільки СЬОГОДНІ!