Як пердеть?

Як пердеть?

Газовиділення - в народі пук-тема дуже делікатна. Багатьох починає тіпати лише при згадці про це слові. Але не варто так нервувати і переживати. Пуканье - це природний процес, який характерний для всіх людей. Так, так, все без винятку пукают! В цьому немає нічого ганебного, така природа людини. Однак, бувають ситуації, коли зовсім не хочеться, щоб гази зі шлунка вийшли назовні і виставили людини перед оточуючими в поганому світлі.

Причини рясного газовиділення

Почнемо з того, що кожна людина індивідуальна, і саме тому всі ми псуємо повітря по-різному. В середньому кількість Пуків варіюється в районі 20 раз в день. Чоловіки і жінки пукают приблизно однаково, просто пані більш винахідливі і роблять це не так помітно. Однак, якщо ви помічаєте за собою рясне газовиділення, то варто звернутися до лікаря, адже це може бути симптомом серйозних захворювань шлунка і кишечника.

Крім того, варто уважно ставитися до того, що ви їсте. Є продукти, які викликають здуття живота і, як наслідок, рясне газовиділення. Якщо вам належить важливий захід, не варто налягати на бобові, особливо на горох і сочевицю. Ці продукти сприяють природному очищенню шлунка, ніж та викликають ... ну, ви зрозуміли.

методи маскування



Розберемося, як правильно пердеть, щоб це не викликало косі погляди. Є три методи уникнути пересудів громадськості:

  1. Спробуйте затиснути сідниці - так ви зможете придушити бажання пукнути на деякий час.
  2. Якщо не виходить затиснути сідниці, тоді використовуємо відволікає маневр: починаємо чхати, голосно говорити, можна упустити книгу, включити музику, заспівати, одним словом зробити все, щоб конфуз залишився без уваги.
  3. Ну, і найпростіший метод - це сходити в туалет, і випустити «пар» там.

Ну що, вийшло? Якщо немає, прочитайте ще одну статтю як пукнути.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!