Як очистити шлунок?

Як очистити шлунок?

Що не кажи, травлення - складний процес в організмі людини. Він містить багато різних хімічних реакцій. Їжа, в результаті перетравлення, накопичується у вигляді токсинів на стінках шлунка і кишечника. І саме токсини отруюють наш організм і є причиною багатьох хронічних захворювань. Зараз ми подивимося, як очистити шлунок від накопичених токсинів і шлаків.

Способи очищення шлунку

Давайте, перш ніж розглянути, як очистити шлунок, побачимо, чому виникає потреба в цій чищенні. Все пояснює фізіологія людського організму, а саме, шлунка. Виглядає він, як мішок зі складками і здійснює кілька важливих функцій. Їжа в ньому накопичується і виділяється шлунковий сік. Ось він і впливає на хімічні зміни вмісту шлунка.

Але в шлунку відбуваються і інші функції. Подрібнюється їжа, надходить в дванадцятипалу кишку і там далі перетравлюється і всмоктується в кишечник. Частина, що залишилася в шлунку їжа дуже заважає нормальному виділенню соку і перешкоджає гарній роботі органу. Це позначається на опірності організму до хвороб. Тому, виникає причина в очищенні шлунка.

Кваліфіковані медики пропонують проводити гідроколонотерапія. Проходить така процедура під наглядом лікаря, який спостерігає за реакцією пацієнта. Загалом, вона безболісна, але дуже ефективна, оскільки не порушує мікрофлору.

Домашні процедури

Очистити шлунок в домашніх умовах можна за допомогою проносних препаратів, касторки, або солоної води. Є ще багато трав, які і очищають шлунок, і мають протизапальний ефект. Наприклад, насіння льону. Настоянка цієї трави справляється з усіма проблемами шлунково-кишкового тракту.



Але можна, щоранку натщесерце випивати склянку води. Вона включає перістательку кишечника і очищає його. А так же стимулює правильний водний баланс організму. Якщо вода не допомагає вам, замініть його столовою ложкою сиродавленного масла. Чудове засіб очищення шлунку і кишечника.

Важливо пам`ятати, що чистка шлунка протипоказана тим, хто страждає на гіпертонічну хворобу, серцево-судинну недостатність, виразку шлунка і дванадцятипалої кишки. Ні в якому разі вагітним і під час менструації.

Якщо ви не належите до жодної з цих груп, можете спробувати чай з кореня аїру. Випиваєте 4 склянки, і, масажуючи мову, викликаєте блювоту. Добре видаляється слиз і усуваються інфекційні хвороби. Блювоту продовжуйте до появи в ній жовчі. Коли з`явитися легка коричневе забарвлення блювоти, це покаже, що стінки шлунка відмиваються від токсинів. Як тільки забарвлення втратить колір, це підтвердить той факт, що шлунок повністю очищений. Тепер можна повторювати таку процедуру один раз в місяць.

Як бачите, цілком можливо очищати шлунок в домашніх умовах. Але необхідно проводити чистку печінки, нирок та інших органів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!