Чому шкодить куріння?

Чому шкодить куріння?

Куріння - це звичка, яку дуже важко викорінити з життя. І навіть загрозливі наслідки не впливають на людину, і він все одно продовжує купувати сигарети і день за днем втягувати дим з цих тютюнових «паличок». Так чому шкодить куріння, чому так важливо зупинити себе і «зав`язати» з щоденним прийомом тютюну? Про це ми написали нижче.

  • Страждає голова. Звичайно, голова - це узагальнене поняття, але все ж, для кожного з нас, голова дуже цінна. Якщо Ви курите, страждають не тільки завчені зі шкільної лави органи. Куріння провокує такі небезпечні захворювання як інсульт. Особа курця також видає його пристрасті до цієї звички. Зуби у курця мають неприємний наліт. У деяких людей зустрічається рак губ і рак гортані.
  • Район шиї. Курцеві можуть заробити собі запалення трахеї або іншими словами - трахеїт. Також не чуже любителем тютюну і запалення гортані. Природно і рак гортані, і рак трахеї - сумний «гість» залежних від тютюну.
  • Легкі. Курець дає заробити не тільки виробникам сигарет, але і фармацевтичним фірмам, так як куріння викликає бронхіт, іноді він переходь в хронічну стадію. Плюс до цього, можлива емфізема легенів і, природно, рак. Нагадуємо, що рак часто «мовчить» і тому, коли курець дізнається про нього, то вже занадто пізно.
  • Серце. Як то кажуть: «більше зберігайте серце своє ...» Ці слова для всіх, але курці ними нехтують, ковтаючи дим з черговою сигаретки. Справа в тому, що за задоволення смаку серпанок, курець платить розносом свого організму, таким як, наприклад, ішемічна хвороба серця.
  • Травна система. Якщо курець любить їсти, то він повинен знати, що можливо швидше він це повноцінно виконувати не зможе (хіба що через зонд). Куріння викликає рак стравоходу, виразку шлунка, природно, рак шлунка та рак підшлункової залози. Любитель сигарет повинен розуміти, що можливо за радість цигарки доведеться поплатитися радістю життя. Подивіться самі, як куріння шкодить! Картинки в мережі інтернет надані у величезній кількості.
  • Сечостатева система. Дівчата, пам`ятайте, що сигарети це не престиж в наше дні, це залежність, причому гірка. Куріння викликає безпліддя, викидні, затримку розвитку плода, рак. Чоловіки, якщо ви забуваєте купити хліб в будинок, а сигарети немає, то це ви робите даремно, адже сигарети викликають у вашому організмі порушення статевої функції і імпотенцію. Чи шкодить куріння? Звичайно, шкодить!


Ось тепер потрібно зупинитися і подивитися в дзеркало, і сказати самому собі: «Чи хочу я таких наслідків у своєму житті?»



Увага, тільки СЬОГОДНІ!