» » » Який подарунок зробити своїми руками?

Який подарунок зробити своїми руками?

Який подарунок зробити своїми руками?

Кращий подарунок той, який зроблений своїми руками. Ця фраза відома багатьом з нас з дитинства і міцно асоціюється з аплікаціями з незграбних паперових фігурок і саморобних игольниц. Але насправді, існує безліч варіантів того, який подарунок зробити своїми руками. Зараз, коли займатися творчістю модно, існує маса різновидів хенд-мейд. Тим більше що в ексклюзивності такого подарунка ви можете бути впевнені на всі 100%. Створюючи щось власними руками, ви вкладаєте туди свою енергетику, а такий подарунок набагато цінніше бездушних фабричних речей.

живопис

Якщо ви добре малюєте, ви можете створити справжній шедевр, який відмінно впишеться в інтер`єр вашого друга. Подумайте, в якій кімнаті він міг би його розмістити, згадайте, що дійсно дорого і цікаво тій людині, якій призначається подарунок. Така картина буде не тільки чудовою прикрасою інтер`єру, але і нагадуванням про вас.

Квіллінг

Ще один вид творчості - бумагокручение або квіллінг. З його допомогою можна створити листівки приголомшливої краси, а також масштабні полотна. Можливо, така листівка стане початком колекції.

Декупаж

За допомогою цього виду ручної роботи можна створити практично все. У спеціалізованих магазинах для хобі, існує маса матеріалів і заготовок. Рамки для фотографій, дерев`яні шкатулки, шпаківні, вази, одяг і взуття - ось далеко не повний список того, де ви можете проявити свою фантазію.

Використовуйте драпірування тканиною, намистини і бісер, яскраві фарби і напівкоштовні камені. Результат такої роботи здивує і вас, і всіх навколишніх.

в`язання

У подарунок маленьким діткам можна зв`язати носочки або пінетки, красивий светр або шаль станёт теплим і приємним подарунком, який буде зігрівати душу і тіло в довгі зимові вечори.



Зовсім не обов`язково володіти професійними навичками, щоб зв`язати щось. Зараз у продажу є журнали і книги, де докладно описуються найрізноманітніші моделі речей і візерунки.

вишивка

Вишиті картини здавна вважаються самим розкішним подарунком. Ви можете зробити самостійну картину або серветку, прикрашену вишивкою хрестом або гладдю, а можете використовувати вишивку для прикраси одягу, обробивши рукава і воріт орнаментом або зробивши акцент на якомусь певному місці.

Шиття

Одяг, викроєні по фігурі і ідеально сидить, буде чи не найбільш чудовим подарунком. Якщо ви вмієте шити, не соромтеся використовувати свої таланти, навряд чи хтось ще зможе зробити настільки ж цінний і приємний подарунок.

М`які іграшки

Зшити своїми руками іграшку можна навіть не маючи під рукою спеціального обладнання та швейної машинки. Використовуйте готові викрійки з інтернету або спеціальних видань, або придумайте свій власний, неповторний образ. Такий подарунок буде викликати теплі спогади і ділитися тією позитивною енергією, яку ви в нього вклали.

Щоб зрозуміти, який подарунок зробити своїми руками, вам слід враховувати деякі факти:

  1. Таланти. Подумайте, що ви вмієте робити своїми руками найкраще. Прикраси? Статуетки? М`які іграшки?
  2. Потреби. Про що мріє людина, якій ви хочете зробити подарунок? Нехай дарованому коню в зуби і не дивляться, але краще робити приємні сюрпризи.
  3. Наявність матеріалів. Найкраще робити подарунок з того, що є у вас під рукою. Пошук необхідного матеріалу може затягнутися і зіпсувати вам настрій, що негативно позначиться на енергетиці подарунка.

Це далеко не всі варіанти того, який подарунок зробити своїми руками. Визначивши свої таланти і здібності, ви самі зрозумієте, що зробити найкраще. Удачі у творчості!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!