» » » Як підключити камеру до магнітоли?

Як підключити камеру до магнітоли?

Як підключити камеру до магнітоли?
Як підключити камеру до магнітоли?

До недавнього часу багато водіїв ставилися до камер заднього виду вельми скептично, але в даний час і власники авто, і виробники стали більш уважно ставитись до безпеки. У багатьох моделях машин камера навіть з`явилася в штатній комплектації.

Ми розповімо вам, як підключити камеру до магнітоли самостійно.

установка камери

При покупці камери заднього виду звертайте увагу не тільки на виробника і ціну, але і на її вид. Деякі автолюбителі плутають камеру заднього виду з фронтальною камерою. Відрізнити їх просто: передня камера видає коректне зображення, задня - дзеркальне.

Для установки камери виконайте наступні кроки:

  1. Переконайтеся, що магнітола має жк-екран;
  2. Перевірте наявність стандартних проводів, які йдуть в комплекті з камерою: чорний - «мінус», червоний - «плюс», і жовтий для передачі відеосигналу. Плюс і мінус підключіть до проведення заднього ходу відповідно: плюс до плюса, а мінус до мінуса. Це робиться для того, щоб камера автоматично включалася при включенні задньої передачі;
  3. Жовтий провід підключіть одним кінцем до самій камері, а іншим - до автомагнітоли. На відповідному роз`ємі повинна бути напис video in. Для прокладки проводу необхідно частково зняти внутрішню обшивку автомобіля. Слідкуйте уважно, щоб ніде не перегнути і не затиснути дріт;
  4. Існують також камери заднього виду з бездротовим підключенням. Вони харчуються від заднього ліхтаря, а трансляція відеосигналу відбувається за допомогою спеціального передавача, що підключається до того ж роз`єму video in на магнітоли.

Налаштування камери



Перед тим, як налаштувати камеру заднього виду, включіть запалення, щоб мати доступ до магнітоли, і виконайте наступні кроки:

  1. Натисніть кнопку "settings" і зайдіть в розділ "Камери";
  2. Із запропонованого списку виберіть камеру заднього виду;
  3. За допомогою джойстика або кнопок відрегулюйте фокус камери відповідно до своїх вимог.

У статті - Як підключити камеру заднього виду, ви можете познайомитися з деякими практичні поради з даної теми.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!