» » Як включити передню камеру?

Як включити передню камеру?

Як включити передню камеру?

Сьогодні за допомогою інтернету і спеціально встановленої програми можна не тільки поговорити з людиною, але і подивитися один на одного під час розмови. Така можливість є навіть в деяких соціальних мережах. Для того щоб Ваш друг не милувався чорним екраном замість Вашого обличчя, необхідно підключити фронтальну (передню камеру). Така камера є практично на всіх сучасних ноутбуках, деяких планшетах і телефонах.

смартфони

Нижче наведено кілька порад, як включити передню камеру на найпоширеніших телефонах з ОС Android.

Samsung, Sony, HTC, Lenovo

Інтерфейс у більшості телефонів на андроїд однотипний. За замовчуванням включається задня камера під час фото- і відеозйомки. Для того щоб переключити камеру, необхідно зайти відповідними програмами камери. На екрані обов`язково буде значок камери з двома стрілками, які огинають саму камеру. При натисканні на нього камера перемикається. При здійсненні відеодзвінка фронтальна камера включається автоматично. Якщо цього не відбувається, потрібно шукати аналогічний значок на екрані телефону.

LG

Більшість телефонів LG перемикають камери описаним вище способом. Однак в нових смартфонах (G3) є інновація: включаємо камеру, простягаємо руку, трохи чекаємо і передня камера включається автоматично.

Планшети

Як включити передню камеру на планшеті з андроїдом? При здійсненні відеодзвінка потрібно знайти значок, що відображає камеру. Він з`явиться, якщо одна з камер активна. Переключити камеру можна, натиснувши на даний знак. Якщо ніяких ознак елементів управління на екрані немає, то потрібно "оживити" екран дотиком. Після цього панель управління стане активною. На ній будуть відображені відповідні налаштування камери.



Варто відзначити, що на Apple пристроях в верхньому правому куті теж є значок перемикання камери - фотоапарат, всередині якого закільцьовані дві стрілки.

Комп`ютери

На ноутбуках камера включається автоматично, як тільки ви заходите в необхідну для відеодзвінка програму. Слід тільки стежити за тим, щоб значок відображення відеозв`язку ні перекреслений. Зазвичай включення і виключення камери регулюється натисненням однієї і тієї ж кнопки.

Якщо на вашому комп`ютері "картинка" з якоїсь причини не відображається належним чином, прочитайте нашу статтю, щоб розібратися, як повернути камеру.

Якщо ж ви взагалі не знаєте, як використовувати камеру за призначенням, в допомогу вам - стаття Як зробити відеодзвінок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!