» » Як приховати камеру?

Як приховати камеру?

Як приховати камеру?

Що роблять ваша друга половинка, діти, тварини, домробітниці або нянечки поки вас немає вдома? Є лише один спосіб дізнатися це напевно - встановити камеру. Приховане відеоспостереження - це ціле мистецтво, яке вимагає творчого і винахідницької підходу, адже успіх залежить від того, чи надійно ви замаскували ваш спостережний пункт. Як приховати камеру спостереження у власній квартирі?

Існує кілька правил при монтажі прихованих відеокамер. Одночасно з камерою потрібно встановлювати приховані дроти живлення і відеосигналу, а також відеореєстратор без вбудованих вентиляторів, щоб пристрій не створював шуму. Сама відеокамера може нагріватися в процесі роботи, а значить, нагрівати поверхню, в яку встановлюється, тому установка відеокамери в пластик, дерево або тонкий метал може викликати проблеми. В іншому ж вибір місця установки прихованої камери обмежений тільки вашою уявою.

У спальній

Спальна кімната - найпоширеніше місце для прихованого відеоспостереження. Як встановити приховану камеру без допомоги фахівців? Пристрій стеження можна заховати на тумбочці, комоді, залишити серед речей, якщо впевнені, що крім вас ними ніхто не користується.

Найзручніші місця для віденаблюденія - верхні кутові зони приміщення, антресолі і карнизи, оскільки ніщо не загороджує видимість, а камера при цьому практично охоплює кімнату цілком. Ваші домашні навряд чи виявлять камеру, якщо вона буде перебувати вище людського зросту.

В залі

Як поставити приховану камеру в кімнаті, де періодично живуть всі члени сім`ї? Шукайте зони, якими ваші домашні користуються найменше. З цієї причини багато «шпигуни» ховають камери на книжковій полиці або навіть монтують пристрій в книгу. А якщо в будинку є неробочі лампочки або світильники, до яких усі звикли, то кращого місця для прихованої камери годі й шукати. Мініатюрну камеру можна заховати в динаміці телевізора або персонального комп`ютера. Через зовнішню схожість пристрої зі звичайним болтом для плоскої або хрестоподібної викрутки, можна заховати камеру практично на увазі, наприклад, вмонтувати в циферблат годинника.



Відмінний варіант - установка камери прихованого спостереження в кімнатних рослинах, але тільки за умови, що крім вас ніхто їх не поливає.

У дитячій кімнаті

Головна ознака дитячої кімнати - це безліч іграшок, розставлених і розкинутих по всіх кутках. Деякими іграшками діти користуються, деякими - ні. Якщо ви впевнені, що ваша дитина не бере в руки будь-які моделі автомобілів, ляльки або м`які іграшки, то можна заховати камеру прямо в них, але не виключені і такі класичні зони, як вимкнені світильники, карнизи і антресолі.

У ванні

Простір ванної кімнати настільки обмежена, а сторонніх предметів, за якими можна замаскувати камеру настільки мало, що підшукати підходяще місце для відеоспостереження досить складно. У цьому випадку вас виручить двостороннє дзеркало - камеру можна встановити зі зворотного боку.

P.S.

Якщо вам важко підшукати надійне укриття для камери, купіть камеру, яку вже замаскували під предмети побуту - ручки, годинники, запальнички, чашки, мобільні телефони, статуетки і так далі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!