» » » Що таке веб-камера?

Що таке веб-камера?

Що таке веб-камера?

Сьогодні швидкими темпами йде розвиток техніки. Одне за одним з`являються нові і нові пристрої. Що таке веб-камера, напевно, знають всі, але розглянемо цей предмет техніки ближче. Веб-камера - це технічне пристосування, яке проводить фіксацію зображення в реальному часі. Основна маса цих пристроїв має функції відеокамер і цифрових фотоапаратів.

Велика частина веб-камер знаходить місце в ноутбуках або комп`ютерах. У більшості випадків ці пристрої працюють за допомогою спеціальних додатків.

призначення

Для чого потрібна веб-камера? «Домашній» варіант пристрою призначений для того, щоб можна було транслювати в мережу зображення та для фіксації деяких моментів. На сьогоднішній день вже є складніші пристрої, які наділені датчиками руху. Такі моделі використовують в системах охорони, в супермаркетах.

Якщо для людини потрібно передати відеозображення в реальному часі, то для такого спілкування використовують веб-камери. Якщо потрібно провести спостереження за якимось об`єктом, тоді теж приходить на допомогу веб-камера. Вперше її використовували в 1991 році. Вона дає можливість в момент, коли це необхідно, вивчити потрібну ділянку площею. При цьому використовується віддалений доступ до пристрою.

Мережева веб-камера - найцікавіший вид пристрою, вона функціонує, як окремий веб-сервер.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!