» » » Як зробити іграшку для кішки?

Як зробити іграшку для кішки?

Як зробити іграшку для кішки?

Незважаючи на те, що кішки (особливо молоді) дуже люблять гри, природа мінливості бере своє: будь-яка гра їм дуже швидко набридає. Так що витрачатися на професійні іграшки зоомагазинів немає ніякого сенсу: через два-три дні чотириногий пухнастик просто втратить до неї інтерес.

Здивувати тварину можна і аксесуарами, зробленими hade-made. Ми підкажемо декілька дуже простих варіантів, як зробити іграшку своїми руками для кішки.

Для здійснення плану знадобляться тільки підручні засоби: ніяких майстерень винаходити не потрібно. Отже, поїхали:

Коробки з картону

Вельмифункціональна річ в плані ігрищ. Для розваг підійдуть будь-які розміри. З таких коробів можна спорудити будиночок з дверима і віконцями, прорізавши в ньому кілька отворів. Або побудувати двох або триповерхові будівлі. Для цього просто з`єднайте між собою кілька коробок з готовими дверцятами. Будьте впевнені, тварині обов`язково сподобається.

сонячний зайчик

Промінь світла, що відбивається в дзеркалі, ніколи не залишав кішок байдужими. Все, що потрібно для такої іграшки, це маленьке дзеркальце і погожий сонячний день. Звір, в чиїх жилах тече кров справжнього мисливця, неодмінно зверне увагу на рухливий стрибучий об`єкт.

Паперові пакети з-під одягу



Як зробити іграшку для кішки? Кішки незалежно від віку із задоволенням шарудять ними мінімум 20-30 хвилин. Їм подобається не тільки залазити всередину, але і просто сидіти в затишних куточках зім`ятою папери. А якщо всередині виявиться ще і кулька, радості тварини не буде меж. Але не намагайтеся використовувати для таких ігор поліетиленові пакети. У них кошеня може задихнутися.

олівці

Тут і винаходити нічого не потрібно: просто висипте на підлогу набір кольорових олівців. Ось так гонитва почнеться по всьому будинку! Поки все «вороги» не опиняться в важкодоступних для котика місцях (під шафою, наприклад), звір ні за що не заспокоїться. Немає нічого дивного в тому, що спійману видобуток мурка захоче спробувати на зуб. Так що переконаєтеся, щоб грифель був зламаний.

М`ячики для пінг-понгу

Тут теж не доведеться проявляти фантазію: досить просто кинути кілька м`ячів на підлогу. Кішка буде розважати себе сама, ганяючись за незрозумілим «звіром» по всьому будинку. Забава дуже весела, але для тварини є певні ризики: потрібно, щоб кульки були з міцного пластику. В іншому випадку кошеня запросто прогризе їх і поранитися осколками.

Ось такі нехитрі, але дуже веселі іграшки своїми руками для кішок можна придумати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!