» » » Чому кішки топчуться?

Чому кішки топчуться?

Чому кішки топчуться?

Кішки - найулюбленіші домашні вихованці, їм розчулюють найбільше. Для господарів дуже важливо трактувати кожен жест свого вихованця. Якщо у вас виникло питання, чому кішки топчуться, - то ви напевно здивовані таким дивним поведінкою і не знаєте, як його трактувати. Ми все розповімо.

Нічого страшного в цьому дії немає. Це прояв щастя, благополучної і інфантильною життя. Чому інфантильною? Та тому, що це "дитяча" звичка. Так кошенята стимулюють подачу молока від мами-кішки, натискаючи їй на живіт поруч з сосками. У дорослої кішки залишається це звичка. Вона може тупцювати на ковдрі чи людині, наприклад, перед тим, як лягти спати. Якщо кішка топчеться на колінах, то це означає, що вона сприймає вас як своєї мами. Це вища міра визнання, коли кішці дуже приємно. Не ображайте її скиданням з колін, коли вона почне випускати кігтики. Просто візьміть акуратно лапку, тихенько засуньте назад коготок і скажіть: "не можна!". Кицька все зрозуміє.

Тобто якщо ваша кішечка тупцює, то це означає, що ви створили їй настільки хороші умови для існування, що вона відчуває себе кошеням.

Ми розповіли вам про котяче топтання. Це та звичка, про яку не варто турбуватися. Вона говорить лише про те, що ви - хороший господар. Продовжуйте так само добре доглядати за своєю кішечкою, і вона буде відповідати вам взаємністю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!