» » » Чим годувати гуппі?

Чим годувати гуппі?

Чим годувати Гуппі?

Не варто недооцінювати роль корми в процесі розведення гуппі. Адже від його різноманітності залежить отримання більш яскравого і здорового потомства. Тому питання, чим годувати гуппі, дуже важливий не тільки для початківців акваріумістів, але і для бувалих любителів рибок.

гуппі

Гуппікі - це прісноводні живородящие рибки. Це самі популярні і самі невибагливі акваріумні рибки (можна зустріти навіть в Москві-річці). Самці цього виду мають гарну і яскраве забарвлення, різні по виду і формі верхні плавники і хвости. Щоб їх утримувати, не обов`язково потрібен акваріум, цілком достатньо банки. Для розмноження треба одна самка і пара самців, гарне харчування і тепла вода (240). Якщо не бажаєте розводити потомство, купите тільки самців або понизьте температуру води до 180. У їжі ці рибки не вибагливі і всеїдні, але хороший і різноманітний корм робить їх забарвлення яскравіше, риби активніші, добре розмножуються.

чим годувати



Слід чергувати сухий і живий корм. Як сухого використовують готові суміші (Тетрагуппі, дафнія, гамарус). Але це не основний корм, а доповнення. Основним же повинен стати живий корм. Для цього підійдуть: дрібний мотиль, артемія або дафнія і ін. Так само для різноманітності можна приготувати морський коктейль. Для цього беремо мідії, креветки, кальмари, філе морських риб, ряску, кропиву, салат. Перемелює, ділимо на невеликі порції (рибам на раз) і заморожуємо. Чим годувати малюків гуппі? Починати слід з сухих сумішей дрібного помелу, спеціально випущених для цього. До їх складу входять артемії, інфузорії, коловертки. У міру зростання збільшуються гранули сумішей і вводяться живі корми. У зимовий час, коли дістати живий корм проблематично, можна годувати дрібно наструганний яловичиною, посіченою печінкою, звареним і розтертим яєчним жовтком. З рослинних продуктів: свіжі, ошпарені окропом або сухе листя салату, кропиви, петрушки, морську капусту.

Скільки годувати гуппі

Не слід давати за раз багато корму. Шлунки у гуппі невеликі, тому з`їдають вони мало. Через 20 хв. приберіть залишки їжі, інакше вода стане каламутною. Молодняк годують 5 разів на день. Рибок постарше 1-2 рази. Звичайно, не маловажно, скільки разів годувати гуппі, але важливіше ніж. Від правильного раціону залежить багато чого: зростання, розмноження, забарвлення, тривалість життя, форми плавників. Пам`ятайте про це.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!