» » » Яким він буде чоловіком?

Яким він буде чоловіком?

Яким він буде чоловіком?

Рано чи пізно кожна жінка задається питанням про те, чи буде її молодий чоловік турботливим чоловіком, на якого можна покластися в будь-якій ситуації. Зрозуміти це можна, тільки добре вивчивши людини, розібравшись з моделлю його поведінки і особливостями характеру. Звичайно, деякі люди можуть «відчути» це на інтуїтивному рівні, але навряд чи варто відразу ж видавати бажане за явне. Крім того, необхідно тверезо оцінювати слова і вчинки майбутнього чоловіка, так як «рожеві» окуляри будуть на вас не завжди.

Часто навіть люди з абсолютно різними інтересами і поглядами на життя можуть чудово доповнювати один одного в парі, при тому, що дві людини з ідентичними характерами можуть набриднути один одному вже через пару місяців спільного життя. Щоб дізнатися, яким він буде чоловіком, досить чесно для самої себе відповісти на кілька простих запитань.

Як дізнатися, яким він буде чоловіком?

Просто поспостерігайте за повсякденною поведінкою людини, його звичками і манерою спілкування з іншими людьми (не з вашого звичного оточення), тільки це вже дасть досить багато корисної інформації про конкретної особистості. Після цього приміряйте все на себе, наскільки вам просто буде перебувати з такою людиною разом протягом тривалого періоду часу.

Чи готовий він прийти вам на допомогу в будь-якій життєвій ситуації?



Це досить важливо, оскільки людина, якій ви не байдужі, ніколи не залишить вас в біді. Можливо, він не зможе оплатити похід в дорогий ресторан, але допомогти впоратися з буденними проблемами він просто зобов`язаний. Змінити лампочку, донести сумки до будинку, допомогти з переїздом - це не повинно бути проблемою. Крім того, додатковим плюсом буде, якщо він сам помітить складну ситуацію і запропонує свою допомогу (звичайно не варто спеціально робити таких «перевірок», так як іноді люди не хочуть бути нав`язливими і лізти «без запрошення» в ваші справи).

Наскільки шанобливо ставиться до інших жінок?

Зауважте, як він відгукується про колег і співробітниць жіночої статі, що він говорить про колишніх дівчат і т.д. Якщо в їх адресу часто звучить критика і різні невтішні думки, можливо, він також незабаром буде відгукуватися і про вас.

Чи поважає він ваша думка?



Багато чоловіків вважають, що завжди мають рацію і не сприймають ніяких доказів і аргументів. Якщо він готовий вислухати вашу думку, навіть якщо сам так не вважає, а також прийти до конструктивного рішення, це буде плюсом в його користь. Звичайно, ви також повинні розуміти, як вести себе з чоловіком і не створювати штучних конфліктних ситуацій.

Звучать звинувачення на вашу адресу?

Не один адекватний чоловік не стане спеціально провокувати у дружини почуття провини. Якщо він погано відгукується про ваших діях, постійно вас порівнює з будь-ким і думає, що хоч у чомусь ви його не гідні - обходьте його стороною. Не варто шукати щастя з таким чоловіком, він постійно буде намагатися підвищити свою самооцінку за ваш рахунок.

Як він ставиться до ваших батьків?

Зверніть увагу на те, як він спілкується з вашими батьками. Звичайно він не зобов`язаний їх любити, але проявляти повагу в розмові і хоча б частково виконувати їхні прохання він повинен. Якщо він не бажає з ними спілкуватися і всіляко уникає зустрічей, варто звернути на це питання увагу. Можливо, проблему вдасться вирішити простим розмовою, в іншому випадку - задумайтеся, оскільки в подальшому ситуація навряд чи зміниться в кращу сторону.

Як він поводиться в побуті?

Поспостерігайте за тим, як він веде себе вдома, що зазвичай робить по господарству: миє посуд, пилососить, змінює лампочки. Якщо людина мало займається домашніми справами, на це у нього може бути кілька причин: лінь, відсутність необхідності. Якщо раніше за нього всю цю роботу робили батьки, а він їм лише зрідка допомагав - це не привід розлучатися, в спільному житті все може змінитися. У тих випадках, коли він, проживаючи сам, абсолютно не піклувався про стан свого будинку, слід уважніше придивитися до його поведінки, лінь навряд чи вийде викорінити. Чи варто жити з ледарем - вибирати вам.

Звичайно, це все загальні рекомендації, і кожна жінка повинна зрозуміти сама, яким повинен бути чоловік її мрії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!