» » » Чому синці під очима?

Чому синці під очима?

Чому синці під очима?

Неохайні й сумні, додають років і говорять про неполадки в організмі - це все про синіх мішках під очима. Люди, які мають на обличчі ці «прикраси» здаються нездоровими і сумними. Перш ніж кидатися в жорстокий бій з синцями під очима, маскувати їх або вибілювати шкіру, потрібно з`ясувати, про що вони сигналізують. Не завжди причина появи синіх кіл очевидна, оскільки їх (причин) може бути багато. Отже, чому синці під очима, від чого вони з`являються?

Основні причини

Перша причина, яка є найбільш поширеною - перевтома, постійне недосипання. Якщо людина не дає загнаному організму відпочинок, не спить досить - то синці під очима - ще не найбільша неприємність. Їх можна віднести до перших ознаках небезпечного перевтоми. Причому молоді люди рідше видають такий симптом, хоча безсонні ночі - прерогатива студентів.

Друга причина криється в постійній чи тимчасовій нестачі вітамінів. Причому не можна сподіватися, що все, що ви їсте (фрукти та інші продукти, в яких містяться вітаміни), засвоюється організмом в достатній мірі. Якщо є проблеми з роботою зашлакованості кишечника, то велика частина «корисностей» не засвоюється, і, в кращому випадку, виводиться з організму.

Третя причина того, чому з`являються синці під очима - захворювання хронічного характеру. Хвороби нирок або серця - це те, про що подумає будь-який лікар в першу чергу, якщо ви звернетеся до нього з такою проблемою. Буває, що нирки періодично «барахлить», відповідно порушується водний баланс. У цьому випадку, синці під очима - симптом, який свідчить про хронічне захворювання.



Важко перерахувати всі можливі такі розлади. Деякі захворювання не є прямою причиною появи цього симптому. Вони можуть дати такий ефект побічно.

Інші причини

Крім цих причин, проблема може бути в змінах організму, які можливі років після сорока. Шкіра в цих зонах тонка, і стає ще тонше з віком. Тому, якщо в юності очі блищали, шкіра сяяла здоров`ям, то в певний момент життя потрібно розуміти, що природні ресурси закінчуються. Слід ставитися до свого організму з турботою, любов`ю, пропорційно прожитим рокам.

Деякі люди, які люблять себе занадто, обожнюють повалятися на дивані, посидіти перед монітором комп`ютера, дивуються, чому бувають синці під очима. Та мала рухливість і веде до утворення таких «слідів». Сюди можна додати незадовільний кількість кисню, яке проникає в організм. Стреси, які трапляються в житті майже всіх - служать ще одним каталізатором проблеми.

Ще одна причина - це спадковість. Людина вже народився з тонкою шкірою під очима, через яку помітні капіляри і судини. Тут порадити щось важко, хіба що не посилювати цю особливість усіма іншими факторами, які вже перераховані.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!