» » Що таке імбир?

Що таке імбир?

Що таке імбир?

Сьогодні на ринку продуктів можна побачити багато спецій, в тому числі і корінь імбиру. Але не всі з них знайомі. Так, що таке імбир? Це тропічна рослина, яке прийшло до нас з Північної Індії. Має ароматний корінь, який використовується в їжу.

Для чого використовують імбир

Ми можемо побачити в супермаркетах у продажу бульби імбиру. Вони вважаються найкориснішими з усього асортименту спецій. У холодну погоду імбир заварюють з чаєм, він йому надає ефект зігрівання, м`ясна їжа набуває тонкий смак, якщо до неї додати порошку з імбиру. Корінь імбиру має гострий смак і приємний запах. Багато, побачивши його вперше, не знають, що це імбир, що це корінь, який дуже корисний для здоров`я.

До його складу входять вітаміни, а також залізо, кальцій, калій і ефірні масла. Протягом багатьох століть імбир приносить користь для здоров`я. Морська хвороба, нудота при вагітності і хіміотерапії раку проходить після використання цього кореня. Лікарі рекомендують імбир при лікуванні травного тракту, серця і раку, а також застуди.

У зв`язку з тим, що цей корінь містить в собі ефірне масло, то він має і протимікробну дію. Імбир сприяє знищенню грибків і бактерій, запобігає старінню організму.

Як виростити цей корінь

Сьогодні городники-любителі вже пристосувалися до вирощування імбиру на своїх дачних ділянках. Цей продукт можна отримати на своїй грядці, ознайомившись з його технологією вирощування в журналах по агротехніці або на сторінках інтернету. Адже це справжнє диво, яке нам подарувала природа, щоб ми зберегли своє здоров`я.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!