Як зняти нудоту?

Як зняти нудоту?

Нудота може бути викликана різними причинами. Як незначними, наприклад, вагітність, заколисування, задуха або отруєння, так і набагато більш серйозними, як один із симптомів серйозного захворювання.

Якщо ви впевнені, що ваше нездужання не викликане серйозною, що вимагає медичної допомоги хворобою, то можна спробувати позбутися від нудоти в домашніх умовах.

Як зняти нудоту простими способами?

Імбир - одне з найбільш чудових засобів для боротьби з нудотою. Він сприяє нормалізації роботи шлунка і виведенню токсинів з організму. Якщо у вас немає під рукою свіжого імбиру, то підійде сушений, мелений, маринований імбир і навіть імбирне печиво.

При перших ознаках нудоти постарайтеся пити більше води. Особливо добре підійде тепла мінеральна вода без газу або трохи підсолоджена вода.

Добре знімають нудоту і крекери. Є їх потрібно повільно, маленькими шматочками. Лимони і Лайми також можуть допомогти зняти нудоту. Вода або чай з додаванням лимонного соку повинні бути теплими, так як при нудоті вживання холодного або гарячого може погіршити стан.

Існує кілька трав`яних чаїв, які прекрасно допомагають від нудоти. Це ромашка, м`ята, аніс, кардамон, фенхель. Їх можна придбати в аптеці, а вживати найкраще з медом.



Банани володіють чудовою властивістю обволікати слизову оболонку, захищаючи її від подразнюючих речовин. Є банани можна, якщо вас нудить, і відразу після того, як вас вирвало - це допоможе шлунку заспокоїтися.

Якщо нудота викликана укачиванием, потрібно полежати або посидіти на місці.

Незамінним помічником при боротьбі з нудотою є свіже прохолодне повітря, іноді цього буває достатньо, щоб настало покращення.

Також пам`ятайте, що блювота природний процес очищення організму, тому якщо ви відчуваєте таку потребу, то краще дозволити своєму шлунку очиститися від шкідливих речовин.

Зверніть також увагу на статті:

  • Як позбутися від нудоти
  • Що робити, якщо нудить


Увага, тільки СЬОГОДНІ!