» » » Яким був сталін?

Яким був сталін?

Яким був Сталін?

Всі ми прекрасно чули про діяльність і строгості Йосифа Віссаріоновича Сталіна, але при цьому мало хто знає, всю його історію життя, яка могла вплинути на багато його рішення, опинившись, він при владі. Багатьох, цікавлять питання про те, яким було дитинство цього диктатора, де пройшла велика частина його життя і власне, яким був Сталін насправді і що ретельно приховував ?! У цій статті, ми розповімо про основні життєвих етапах Йосифа Віссаріоновича Сталіна. 

Роки дитинства Сталіна

Для початку варто відзначити, що кажучи про те, в якому році народився Сталін, можна побачити дату 9 (21) грудня 1879, але саме таку дату називав сам Йосиф Віссаріонович і йому природно ніхто не перечив. Але минуло кілька років після його смерті, і з`явилася інформація про те, що насправді Стали народився 6 (18) грудня 1878, а хрестили його 17 (29) грудня 1878. Вся ця інформація не вигадка, вона записана в метричній книзі Горійській Успенської соборної церкви, де записана реєстрація новонароджених. Відповідно, кажучи про те, в якому місті народився Сталін, не важко здогадатися, що це було місто Горі Тифліській губернії.



Не можна сказати що, дитинство Йосифа Віссаріоновича Сталіна, пройшло без труднощів. До речі, його справжнє прізвище Джугашвілі, так як він за національністю грузин, але її зміна відбулася не по приходу його до влади. Виріс Сталін в бідній родині, де батько був шевцем, а мати працювала прибиральниця. І він був не єдиною дитиною, так як двоє дітей померли, будучи немовлятами. Після чого батько почав пити, батьки ділили Йосифа і в підсумку батько пішов з сім`ї, а дитина залишилася з матір`ю.

Освіта в юнацькі роки



На цьому етапі Йосиф навчався в духовному училищі з 1889 - 1894 роки, так як вступив відразу до другого класу, пропустивши перший. Хоча спочатку два роки, його навчали діти священика Христофора Чарквиани російській мові, якого до цього часу Йосиф практично не знав зовсім. Після чого він здає на високому рівні іспити і вступає до духовної семінарії, розташовану в тій же Тифліській губернії. І так вже знайомиться з групами, які пропагують марксизм, власне це мало величезний вплив на Сталіна і, виходячи з цих знань, він починає революційну діяльність. Таке його рішення виходило далеко не з родини, сам Сталін давав інтерв`ю німецькому Емілю Людвігу, де говорив про те, що став в протест проти принизливого режиму, який існував у Московській духовній семінарії. І в підсумку в 1899 році він був відрахований за це з семінарії. Але не розгубився і в цьому ж році вступив до фізичну обсерваторію в Тифліській губернії. Тому, відповідаючи на питання про те, яке було утворення у Сталіна, варто відзначити, що ця людина більш ніж на високому рівні був утворений у всіх сферах діяльності, і його прихід до влади цілком передбачуваний.

Цікаві факти біографії

  • Багатьох сьогодні цікавить, який зріст був у Сталіна, тут говорять про різні цифри, але все ж все схиляються до того, що його зростання становило 174 см. Про ці цифрах свідчить інформація з однієї в`язниць, де не було сенсу брехати, так як Сталін ще ні, політичним діячем.
  • Мало кому відомо, що починаючи з 1900 року, коли Сталіну виповнилося 21 рік, він став главою терористичної організації, яка не тільки грабувала, але й відрізнялася жорстокістю і схильністю до насильства. Тоді він користувався багатьма псевдонімами, такими як Чижиков, Бесошвілі, Іванович, Ніжерадзе, Коба, що означає «неприборканий», але все ж останнім був псевдонім Сталін, він виходить від прізвища перекладача поеми «Витязь у тигровій шкурі» Сталінського.
  • Говорячи про те, в якому році помер Сталін, варто згадати курс історії, в якому говорилося, що сталося це 5 березня 1953, через крововиливи в мозок.

Тепер ви знаєте про те, хто такий Йосиф Сталін, біографія його, насправді, має дуже багато відходження від дійсності, але останнім часом публікують справжні відомості про диктатора, відкриваючи секрети його життя.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!