» » » Що робити, якщо пропав чоловік?

Що робити, якщо пропав чоловік?

Що робити, якщо пропав чоловік?

Якщо трапилося так, що ваш близький друг, родич або просто знайомий пропав, слід вжити ряд заходів, щоб знайти людину. Безумовно, перш за все, потрібно заспокоїтися і взяти себе в руки. Це значно підвищить ефективність пошуків.

Що конкретно робити?

  1. Якщо людина, яку ви шукайте, не відповідає на дзвінки, то вам слід обдзвонити всіх, хто може знати що-небудь про його місцезнаходження. Це можуть бути друзі, родичі, одногрупники, колеги і т. Д.
  2. Якщо особисті зв`язки не дали ніяких результатів і ви до сих пір не змогли знайти зниклого, то вам слід почати обдзвонювати лікарні. У деяких містах Росії була сформована спеціальна державна інстанція «Бюро реєстрації нещасних випадків». Зателефонувавши туди, ви зможете отримати актуальну інформацію про нещасні випадки в своєму місті.
  3. Правоохоронні органи - це організація, куди обов`язково слід звертатися, якщо людина зникла, і ви своїми силами не можете його знайти. Більш того в поліції у вас зобов`язані прийняти заяву в незалежності від тривалості відсутності людини. При подачі заяви потрібно мати при собі документи, а також по можливості будь-які документи, фотографії та медичну картку зниклого. У заяві максимально повно вказуйте: особливі прикмети, медичні дані, опис одягу, прикрас, а також відомості про коло спілкування, можливих ворогів, кривдників і т. Д.

Якщо у вас залишилися ще питання щодо того, як шукати зниклого людини, то ви можете прочитати нашу статтю - Як пропасти безвісти. Про те, хто може допомогти в такій ситуації також говориться в статті нашого сайту - Куди дзвонити, якщо пропав чоловік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!