» » » Що таке фрістайл?

Що таке фрістайл?

Що таке фрістайл?

Багато хто, напевно, чули таке слово, як фрістайл з екранів телевізорів або з вуст сучасної молоді. Що ж таке фрістайл? Слово це закордонне і перекладається воно буквально як - вільний стиль.

Слово фрістайл зазвичай застосовується в областях спорту і музики. Давайте розберемося, які бувають види фрістайлу.

лижний спорт

Фрістайл є одним з основних видів в лижному спорті. Фрістайл включає в себе такі дисципліни, як халф-пайп, слоупстайл, скі-крос, лижна акробатика, могул. В основному, суть фрістайлу в лижному спорті зводиться до того, що лижник демонструє складні елементи при проходженні траси. Найчастіше це акробатичні елементи, що їх під час польоту після трампліну.

скейтборд

Фрістайл на скейтборді був придуманий майже відразу після винаходу самого скейтборду. Особливістю фрістайлу на скейтборді є те, що його елементи повинні виконуватися на прямій поверхні.

Парашутний спорт

Однією з різновидів парашутного спорту є фрістайл. У парашутному фрістайлі парашутист, що знаходиться у вільному падінні, виконує різні обертання тіла, приймає різноманітні пози, метою яких є естетична краса.

Футбол

Також фристайл і не обійшов любителів футболу. Існує такий вид спорту, як фрістайл з м`ячем. Суть полягає в тому, що гравець виконує різні складні елементи з м`ячем в повітрі або на поверхні.

Імпровізація в репі

Фрістайлом також називається імпровізація в репі. В даному випадку репер складає рими на ходу і зазвичай співає про те, що бачить.

Також ви можете прочитати статті на схожі теми:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!