» » » Що таке косметика?

Що таке косметика?

Що таке косметика?

Косметика - це певні кошти, за допомогою яких здійснюється догляд за обличчям і тілом. Люди користуються косметикою, щоб потримати природну красу або ж виправити свої недоліки.

Можна сказати, що косметика - це свого роду мистецтво виготовлення різних засобів для тіла та обличчя.

види косметики

За своїми функціями і призначенням косметика ділиться на декоративну і ту, яка призначена саме для догляду за тілом, особою.

До першого виду можна віднести всі засоби, які використовуються для макіяжу, манікюру і т.п., щоб змінити або прикрасити свій зовнішній вигляд. Наприклад, це різні тіні для повік, рум`яна, туш для вій, помада, лаки для нігтів і т. Д.

Косметика, яка використовується для догляду, ділиться на очищувальну і зволожуючу. Різні шампуні, гелі для душу, пінки для вмивання, скраби - все це косметика, яка очищає шкіру і волосся. А ось креми, бальзами, кондиціонери, муси призначені для зволоження і живлення, які слід наносити після очищення, щоб підтримати природний баланс шкіри і волосся.

Також косметика ділиться на чоловічу, жіночу та дитячу.

Іноді до косметики відносять спеціальні засоби (наприклад, лак для волосся, фарба для волосся і т.д.).

Останнім часом стають популярними натуральні засоби для догляду за своїм тілом. зі статті Як зробити косметику ви дізнаєтеся, які продукти можна використовувати в косметичних цілях.

Стаття Як доглядати за тілом допоможе вам визначитися з вибором всіляких скрабів, гелів для душу, кремів і т.д.

А зі статті Що потрібно для макіяжу ви дізнаєтеся про основне наборі декоративної косметики для макіяжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!