» » » Як зшити вушка?

Як зшити вушка?

Як зшити вушка?

Багатьом відомі такі чарівні створення, як недо- хлопчики і дівчатка, які відрізняються від основної маси людей «наявністю» хвостиків, котячих вушок, а іноді навіть і лапок. Зустріти велику кількість людей, які копіюють цих кумедних істот можна на аніме-фестивалях. Неко-вушка або котячі вушка стали обов`язковим атрибутом костюма послідовників недо. Звичайно, купити таку прикрасу можна практично в будь-якому магазині.

Однак жодні такі вушка не зрівняються з тими, які будуть зроблені вручну. Вони зможуть додати вашому образу велику індивідуальність і неповторність. Зшити такі недо-вушка дуже просто. Головне уважно слідувати інструкції, в якій детально написано про те, як зшити вушка.

підготовка матеріалів

Для створення власних неповторних вушок вам знадобляться: - атласна тканина блідо-рожевого кольору, або в тон хутрі - оксамит або хутро будь-якого кольору - жіночий ободок для волосся - дріт - клей - всілякі стрічки, стрази і банти - швейна машинка, або нитка з голками - ножиці

Процес створення вушок

В першу чергу варто звернути увагу на вибір дроту. Вона повинна бути досить товстою і гнучкою, щоб не зламатися під час використання. Дуже добре справляється з цим завданням сталевий дріт перетину якої дорівнює 1-2 мм. Якщо дріт матиме більший діаметр, то вам не вдасться надіти її на ободок без додаткових інструментів або сторонньої допомоги. Після того, як ви вибрали відповідну дріт, слід розділити її на два шматки, а потім зігнути по формі майбутніх недо-вушок. При цьому не варто забувати залишати по краях невеликий запас. Потім необхідно прикрутити дріт до обідка в тих місцях, де і будуть розташовуватися вушка.

Можна замінити дротяний каркас самим звичайним картоном. В такому випадку, вушка не будуть прогинатися посередині, однак почнуть «боятися» води.



Після того, як проволочно-ободової каркас буде готовий, можна почати вирізати з оксамиту або хутра (на ваш розсуд), а також з тканини по два трикутника, які матимуть розмір майбутніх вушок. Тут також слід залишати невеликі припуски на шви. Вони повинні бути не більше 1 см по краях. Тепер необхідно буде скласти два отриманих трикутника (один атласний і один хутряний) таким чином, щоб лицьова сторона розташовувалася всередині. Після цього потрібно прошити їх з двох сторін. Підстава прошивати не слід. Той же самий процес слід зробити і з другим трикутником.

збираємо вушка

Розібравшись, як зшити вуха, приступимо до їх складання. Потрібно вивернути отримані вушка на лицьову сторону. Потім їх слід надіти на підготовлений раніше дротяний каркас. Після цього необхідно гарненько змастити клеєм підставу вушок і заховати краю тканини всередину. Місця, де недо-вушка прикріплюються до обідка, потрібно буде акуратно замаскувати шматочками хутра, бантом, стрічками або стразами. Це вже повністю буде залежати від вашої фантазії і бажання.

Якщо ви захочете, то можете стилізувати абсолютно весь ободок. Можна обшити його хутром або тканиною з незвичайним орнаментом. Дуже оригінально буде виглядати ободок, додатково прикрашений вишивкою або незвичайної аплікацією з будь-якого підручного матеріалу. Також до обідка можна прикріпити квітка, як штучний, так і натуральний.

І, нарешті, розібравшись з тим, як зшити вушка, можемо перейти до їх примірці. Обов`язково перевірте, чи не тисне сильно обруч на голову, оскільки після прикріплення до нього вушок змінилася його жорсткість. Також варто переконатися, то вам не заважають кріплення вушок до обруча.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!