» » » Як це роблять тварини?

Як це роблять тварини?

Вчені давно з`ясували, що більшість тварин не стануть займатися сексом просто заради розваги. Вони роблять це тільки за велінням інстинкту, для продовження роду. Однак жоден ловелас серед людей не впорається із завданням зробити це так, як це роблять тварини. Левиці, наприклад, здатні займатися сексом по триста раз за три дні. Льву, в період любовних ігор, доводиться спаровуватися практично з усіма левами свого прайду, вистрілюючи зі своєї «гармати» по 150 разів за цей період. Це справжня оргія. Один самець, відразу за ним - наступний ...

У собак розпухає член

Нікому з чоловіків не побажаєш випробувати на собі, як займаються сексом деякі тварини. Наприклад, собаки. В середньому, тривалість статевого акту у них становить близько години. Однак, при цьому, відразу після еякуляції, головка члена у кобеля починає збільшуватися в кілька разів. Набряклий член не дозволяє йому звільнитися! Це триває ще близько 20-30 хвилин. Таким чином, кобель гарантує успішне запліднення самки своїм насінням, навіть якщо вона займеться сексом з іншим псом трохи пізніше.

Восьминіг залишає свій член самці

Новиною для багатьох може виявитися інформація, що у восьминога дев`ять ніг, а не вісім. Хоча, правду кажучи, дев`ята нога - і не нога зовсім, а статевий член. Під час любовної гри самець восьминога намагається обійняти обраницю всіма вісьмома ногами, і тут стане в нагоді дев`ята нога, яку він вводить в неї. Секс у восьминога може тривати близько години, але член в якості оплати, мабуть, залишається в самиці. Але, що залишився без члена, восьминіг-самець не сильно переживає, адже скоро статевий орган відросте заново.

риби



У різних риб способи розмноження різні Більшість з них метають ікру в воду, там і відбувається запліднення без проникнення в тіло партнерки. Розмножуючись, самка виділяє ікру, самець виділяє «молочко». Молочко - це біла рідина, що містить сперматозоїди. Інші риби воліють розмножуватися по-старому. Виявляється, риби перші на планеті вирішили зайнятися сексом приблизно 410 мільйонів років тому. Шкода, але регулярний секс не допоміг панцирних риб і плакодерм, вони вимерли вже в девонського періоду. Акули ж можуть потужним ротом і глибокої горлом не тільки їсти, а й користуються ними для утримування самок, за грудні плавці займаючись любов`ю.

Попередні ласки тварин

Горбаті кити, розсікаючи холодні води океану, сильно тьопають плавниками один одного, збуджуючись цим. А морські котики, лежачи на бережку голова до голови, згинають шиї, ніжно погладжують один одного, і іноді зливаються в поцілунку. Безсумнівний чемпіон серед коханців - вертка єхидна, яка живе в Австралії. Самець витрачає чотири години, щоб розігріти партнерку, він пестить, погладжує, таким чином, вводить її в запаморочливий сексуальний транс і потім оволодіває нею. Ще більш чуттєвий сам акт сполучення, він може зайняти не менше трьох годин.



Отже, як то кажуть, краще один раз побачити, ніж сто разів почути, як займаються сексом тварини. Відео можна подивитися, перейшовши за цим посиланням:

оргії птахів

Якщо самцеві і самці польового горобця потрібно трохи любові і ласки, вони летять в зграйку таких як вони горобців і там, серед них, спаровуються. Негайно після цього акту, самка віддається всім бажаючим самцям, і потім закохана парочка летить разом додому. Сцену ревнощів виключили. Чайка, що сидить в своєму гнізді, ласкаво запрошує до себе будь-якого повз пролітає самця не чуючи ні краплі докорів сумління.

Як з`ясовується, тварини - це чудові коханці. Вони можуть займатися сексом скрізь: в полі, в лісі, в воді, на деревах і під землею. Вони не стануть слухати поради лікарів, або сексологів, не обмежують себе суспільною мораллю. Адже секс - це прекрасно. От би людині та ж вільно надаватися любові, як займаються тварини сексом.

Потяг людини до тварини

В общем-то, сексуальне спілкування людини з тваринами - це явище давнє. Воно знайшло відображення міфології, і в релігії, в історичній і, звичайно, художній літературі. Залишило свій відбиток в сфері образотворчого мистецтва. У світі сучасної літератури ця тема практично не висвітлена, багато наших сучасників навіть не знають, як називається секс з тваринами. Хоча, зоофілія або скотоложество - не так часто зустрічаються в сучасному суспільстві, проте, спеціальні дослідження показали, що близько 3-7% відсотків людей, мали зоосексуальние контакти.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!