» » » Як йому зробити боляче?

Як йому зробити боляче?

Як йому зробити боляче?

Важко відшукати дівчину, яка хоча б раз в житті не побажала заподіяти біль обидевшему її чоловікові. У більшості випадків таке бажання виникає в пориві злості, хоча іноді питання, як йому зробити боляче, стає для дівчини справою всього життя. Як вчинити, якщо найдорожчий ще недавно людина псує тобі життя або просто виводить з себе?

Як хлопцеві зробити боляче

Біль може бути як фізичної, так і моральної. Від першого варіанту краще відразу відмовитися, якщо тільки ти не відвідуєш секцію бойових мистецтв. Але для представниць кращої половини людства характерні все ж більш витончені і підступні способи. Жінка може просто кинути, може пустити безсторонній слух або навіть піти на зраду. Мотиви різні, а ось мета практично завжди однакова - змусити негідника пошкодувати про скоєне, вплинути на самооцінку, принизити. Пам`ятай: найболючіше ранить слово. Твій проникливий і уїдливий тон змусить його відчувати себе незатишно. І ось, коли він остаточно розгубився і, кажучи мовою боксерів, «розкрився» ти наносиш останній, «нокаутуючий» удар: вбивчо нагадуєш про самому безглуздому, казусна або просто ганебний подію в його чоловічому житті. Спрацьовує стовідсотково. Але тут корисно грамотно розрахувати «силу удару». Якщо ти все ж не хочеш втратити його назавжди, не варто зачіпати інтимну сферу хлопця або принижувати, перераховуючи численні гідності своїх колишніх. Це вже буде «удар нижче пояса».

Як зробити боляче колишньому

Кілька «невинних» рад:

  • Не відповідай на дзвінки.
  • Ігноруй.
  • Став статуси іншим хлопцям.
  • Доведеному до сказу відповідай, що була зайнята.
  • Зривай прогулянки.
  • Забувай про обіцянки.
  • Посилайся на «важливі справи».
  • Залучай увагу інших чоловіків, фліртуй з ними.
  • При цьому виглядай чертовски чарівною.


А ось приклад креативного підходу до питання. Дівчина накидала на дах автомобіля образив її хлопця хлібних крихт. На ранок весь автомобіль був в голубиному посліді і в подряпинах від кігтиків пернатих. Повіримо, що привід у месниці був більш ніж вагомий.

Зробити чоловікові боляче, що далі

Більшість дівчат шкодує згодом про помсту, більш того - не бачать будь-якого дієвого результату своїх дій. Адже найчастіше емоції вихлюпуються необдумано, зопалу, а це заважає оцінити непросту ситуацію об`єктивно і, отже, знайти адекватне рішення. У будь-якому випадку можна вирішити конфлікт спокійно і виважено, спробувати зрозуміти близького (нехай вже в минулому) людини, адже зрозуміти - це вже майже пробачити. Цілком можливо, що молода людина не розуміє своєї помилки. У подібній ситуації помста тим більше безглузда, адже він просто не зрозуміє причини твого гніву. Необхідно розставити всі моменти на свої місця і розібратися спокійно. І він, безсумнівно, попросить вибачення без жодних каверз з твого боку. А якщо не попросить - навіщо він тобі такий?



Увага, тільки СЬОГОДНІ!