» » » Як користуватися помпою?

Як користуватися помпою?

До недавнього часу тема сексу була закрита для багатьох з нас. Хто - то не хотів її піднімати через скромності, хтось вважав це не пристойним. Але в тій чи іншій ситуації, секс - це природна частина людського життя і сама людина повинна дбати, щоб ця частина протікала без проблем. Тому, для блага кожного з нас, були створені різноманітні пристосування, такі, як наприклад, вакуумна помпа. Але як користуватися вакуумної помпою правильно? Про це піде мова в нашій статті.

Що це за пристрій

Помпа вакуумна - це якийсь пристрій, створене для лікування і профілактики при сексуальних розладах для жінок і чоловіків. Також їм користуються чоловіки для того, щоб збільшити свій статевий орган. Як це відбувається? Це відбувається за рахунок припливу крові до статевого члена під час самої звичайної ерекції. І якщо регулярно нею користуватися, то число клітин в тканинах «важливого» органу, помітно збільшується.

Поділ вакуумних помп

Всі існуючі на землі вакуумні помпи, природно, діляться, як на жіночі, так і на чоловічі. Спочатку варто сказати, що мета будь-якого подібного приладу - посилення припливу крові до необхідного органу. Тому, ці пристрої стали популярні для великої кількості населення нашої країни і не тільки.

Помпи чоловічі



Який механізм дії такої помпи для чоловіків, як користуватися помпою для члена? Вакуумний масажер, впливаючи на статевий член, підсилює ерекцію. Подібний прилад - це відмінний помічник для корекції і профілактики еректильної дисфункції. Як ми писали вище, кров посилено надходить в потрібне «місце», і цим наповнює навіть найменші кровоносні судини «потрібного» органу, саме тому він стає набагато більш чутливими і «емоційніше». Також впливаючи, вакуумний пристрій змушує «включатися в роботу» навіть ті судини, що практично не функціонували. Ці судини відновлюють свою роботу, прочищаючи. Але, такий прилад потрібен для чоловіків старше сорока п`яти років або для тих, хто почав відчувати деякі проблеми, при інтимному спілкуванні з протилежною статтю. Але перед використанням завжди необхідно дізнатися, як користуватися вакуумної помпою. Якщо регулярно користуватися вакуумної помпою, то пеніс стає більше за розмірами, чутливість його збільшується, і потенція не слабшає з роками. Сподіваємося, ви зрозуміли, як правильно користуватися помпою для чоловіків.

Як користуватися помпою для чоловіків

Насадку і орган необхідно змастити спеціальної збудливою мастилом або збудливим кремом. Після чого потрібно розташувати колбу перпендикулярно до лобка, а потім зробити те, що зазвичай ви робите під час занять сексом. Тільки потрібно затиснути отвір в колбі або закрити клапан. Далі створюєте тиск за допомогою насоса. Приблизно, через тридцять секунд виникає ерекція. Як тільки це відбудеться, потрібно відкрити отвір клапана, так щоб в колбу почав надходити повітря. Ви можете повторювати цю процедуру стільки разів, скільки вам буде потрібно. Тільки при цьому слід контролювати силу тиску в колбі.

Жіночі вакуумні помпи



Жіночі вакуумні помпи набагато різноманітніше, ніж чоловічі. Існують: для сосків, для грудей, для клітора і, звичайно ж, для вагіни.

Помпа вакуумна для сосків створена, щоб збільшувати молочні залози жінки. Вона досить ефективна, але також багато що залежить від будови самої жінки. Але в середньому, можна домогтися збільшення грудних залоз до сорока відсотків. Часто такими приладами користуються мами, які вигодовують своїх дітей грудним молоком. Адже саме після закінчення лактації, груди втрачає свою пишність і красиву форму. Також в період годування дитини цим приладом можна користуватися як тонометри.

Як користуватися помпою для жінок

Змастіть груди спеціальним кремом для зміцнення бюста. Потім притискайте чашу помпи до вашої грудей, ви повинні створити герметичне простір. Закрийте клапан і почніть відкачувати повітря, поки ваші груди трохи не збільшиться. Після семи секунд відкрийте клапан і впустіть повітря. Як тільки груди прийде в попереднє положення, повторіть процедуру ще кілька разів, але не більше п`ятнадцяти хвилин.

Сподіваємося, що вам була цікава наша стаття. Також ви можете подивитися відео «Як користуватися помпою» і це ще краще покаже вам принцип дії цього пристрою. Перед використанням приладу завжди потрібно консультуватися у лікаря.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!