Який буває секс?

Секс ... Спосіб вираження найвищих почуттів, задоволення, рівних якому немає. Секс ... Акт, завдяки якому кожна людська особа з`явилася на світло. Напевно, важко підшукати тему, яка була б настільки обговорюваною і, одночасно, настільки суперечливою. Чому ж навколо сексу в усі віки було стільки розмов? Та не просто розмов, а справжніх словесних баталій! Адже і секс, як взаємовідносини статей, і секс, як спосіб задоволення статевого потягу - це, по суті своїй, один з інстинктів, якими нагородила нас матінка-природа. Інстинкт розмноження. І що тут обговорювати?

Але обговорювати було б нічого, якби справа стосувалася інших ссавців. Але Homo sapiens (людина розумна), за історію свого існування, примудрився винайти стільки способів задоволення того самого статевого потягу! А потім сам же їх і розділив на прийнятні і неприйнятні, на відповідні нормам моралі і ті, які не вписуються в ці норми.

Яким може бути секс



Який буває секс? Що за питання? Яким він може бути? Виявляється, може, і ще яким! Людство розвивалося, прогрес не стояв на місці. І з`являлися все нові види сексу. Навколо них розгоралося все більше суперечок. Деякі сприймалися суспільством «в багнети». До якихось, згодом, ставлення змінювалося. Від повного неприйняття - до терпимості, по крайней мере. Інші ж способи задоволення того самого сексуального потягу залишалися табу для добропорядних громадян. А деякі навіть були занесені до Кримінального Кодексу, як дії, що завдають шкоди нашому організму і, навіть, загрозливі людського життя. Але, так чи інакше, а всі вони існують. Мають місце, не залежно від того, схвалює їх громадськість чи ні. І який секс вибрати, вирішувати тільки вам.



А перед тим, як перейти до розгляду питання: які бувають види сексу? Давайте з`ясуємо, що ж мається на увазі під самим поняттям. Що значить «види сексу»? Всі способи і методи реалізації статевого потягу, незалежно від їх прийнятності в очах суспільства, можна назвати видами сексу.

Звичайно, існує маса підвидів і варіацій, адже сьогодні рідко під час акту партнери використовують тільки одну техніку сексу. Але ми з вами будемо відштовхуватися від класифікації з точки зору чистого реалізму. Так би мовити, без домішок і добавок. Ну що, готові? Тоді почнемо!

Які бувають види сексу

  • Вагінальний (традиційний). Це єдиний вид сексу, повністю і беззастережно виправданий і природою, і суспільством, так як він сприяє продовженню роду людського. Являє собою злягання статевого органу чоловіка з статевим органом жінки, що тягне за собою виверження насінної рідини і зачаття потомства.
  • Тантричний. Це інтимна близькість в зміненому стані свідомості (в трансі). Практикується в Індії і називається Майтхуна. Від традиційного відрізняється умінням партнера відчувати життєву енергію, сконцентровану в тих чи інших енергетичних центрах тіла людини.
  • Інтрафеморальний. Інтрафеморальний секс, з боку, дуже схожий на традиційний. Різниця лише в тому, що пеніс не вводиться в піхву, а розташовується між стегон жінки.
  • Оральний. Ця техніка передбачає стимулювання статевих органів партнера губами, мовою, зубами, порожниною рота.
  • Лінгвальний. Одна з різновидів орального, але для стимулювання статевих органів партнера використовується тільки мова.
  • Назальний. Партнер треться пенісом про крила носа партнерки. Зазвичай, цей вид сексу використовується в чергуванні з Лінгвальна або оральним сексом.
  • Анальний. Це такий вид статевих відносин, в якому для задоволення партнерів якимось чином задіюється пряма кишка (анус).
  • Мамологічний. Для досягнення оргазму чоловік має пеніс між грудей жінки і виробляє зворотно-поступальні рухи, імітуючи статевий акт. Мамологічний секс принесе задоволення, якщо партнерка має великий розмір грудей.
  • Глютеальний. Партнер має пеніс між сідницями партнерки і, рухаючись поступально, досягає оргазму.
  • Інтерпедальний. Пеніс партнера розташовується між ступень партнерки. Для досягнення задоволення можна рухати і пенісом, і ступнями. Як кому подобається.
  • Інтрабіальний. Цей спосіб схожий на інтерпедальний секс, але пеніс розташовується між литками партнерки. Він відрізняється більшою м`якістю дотиків.
  • Поплітеальний. Пеніс партнера розташовується під зігнутим коліном партнерки. Рухатися може як він, так і вона. Цей спосіб має на увазі різні пози, аби партнерам було зручно.
  • Вертебральний. Цей вид сексу подобатися як чоловікам, так і жінкам. Партнер пенісом як би їздить по купинах, використовуючи в якості оних хребці партнерки.
  • Гомосексуальний. Статеві стосунки між партнерами однієї статі. Раніше категорично засуджується суспільством. Сьогодні ж все більше легалізуються.
  • Садистський. Це коли один з партнерів отримує задоволення від того, що завдає болю іншому в більшій чи меншій мірі. Ось від цього ступеня і залежить ставлення громадськості до даного виду сексу.
  • Мазохістський. Його теж не сильно шанують в суспільстві. Адже він передбачає, що один з партнерів задовольняється, коли інший йому робить боляче. Від того, чи далеко заходять подібні сексуальні ігри, безпосередньо, залежить здоров`я людини. Тому і садистський і мазохистский секс можуть навіть, в окремих випадках, розглядатися, як кримінальний злочин.
  • Онанізм і мастурбація. Самозадоволення. Його ще називають моносекс. Як ви зрозуміли, в цьому процесі бере участь тільки одна людина.
  • Фроттаж. Перекладається, як тертя. По суті, це тертя статевими органами про будь-які предмети з метою досягнення оргазму.
  • Механічні види сексу. До механічних видів сексу відноситься роздратування статевих органів різними предметами. Виступати у вигляді подразників можуть «іграшки», куплені в секс-шопах, і не тільки вони.

Це далеко не повний список видів сексу, існуючих на сьогоднішній день. Адже, як ви знаєте, людська фантазія безмежна. Кожен день з`являється щось новеньке. А вам, який секс більше подобається? Звичайно ж, це справа суто особиста. Як казали ще древні філософи, за дверима спальні для двох немає нічого забороненого, немає нічого недозволеного - є тільки він і вона, і нескінченна всесвіт насолоди. А суспільство стільки разів змінювало своє ставлення до сексу, що і порахувати важко. Так що, керуйтеся своїми почуттями, своїми моральними переконаннями і вибирайте для себе саме ті види сексу, які доставлять вам і вашому партнерові найвищу задоволення, і, безумовно, не приведуть до плачевних наслідків.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!