Що таке свінг?

Розберемо дане поняття в двох напрямках, які пов`язані між собою абсолютно. Музичний напрям і сексуальне. Чому ж тоді вони називаються однаково? Що таке свінг в музиці і в сексі? В цілому суть і там, і там лежить в перекладі цього англійського слова (swing) - перехід, зміна. Кожен подумав про своє, а тепер давайте розбиратися, що є що насправді.

Що таке свінг в музиці

Це жанр в джазовій музиці, найбільш широко використовується у великих оркестрах.

Власне, в джазі це поняття може застосовуватися в декількох сенсах. Наприклад, коли говорять, що в грі немає свінгу, це означає, що гра виконавця позбавлена інтенсивної пульсаціі- спираючись на переклад, - позбавлена хвилеподібного переходу, яке виникає на контрасті біта і офф-біта, їх зміни.

Деякі майстри джазу зовсім вважають, що розподіл джазу і свінгу - безглузде і шкідливе, адже, на їхню думку, джазу без свінгу просто не може бути.

У танцювальній музиці терміном свінг позначається темп танцю з однойменною назвою.

Що таке свінг в сексі

Як можна розуміти свінг, як зміну або перехід в сексі. Загалом, варіацій не так багато. Свінг в даному контексті - це обмін партнерами. Але тут є деякі правила. 

Свінг в сексі є спільний секс між усталеними парами (сімейними чи ні). При цьому секс може бути як з обміном партнерами, так і без нього. Називають таких людей свінгерами.



Як правило, це відносини між парами, але буває, що пара запрошує для сексу тільки жінку або чоловіка. Жіноча бісексуальність більш поширена, ніж чоловіча. 

Зазвичай в суспільстві до свінгерів відносяться з певною часткою негативу, вважають їх розпусними і розпусними.

мета свінгу

Як ми вже сказали, у свінгу учасниками виступають постійні пари, іноді навіть сімейні. Уявляєте, якого довіри всередині пари необхідно досягти, щоб пустити в своє інтимне життя ще когось. 

Для свінгерів велику роль мають відносини між усіма учасниками, гармонія. Ось і мета їх головна не тільки в тому, щоб досягти незабутнього яскравого оргазму, але і в тому, щоб зробити приємність усім в парах, досягти гармонії духовної, емоційної, фізичної. По крайней мере, так говорять самі свінгери. 

Свінг і груповий секс

Думаєте, чим вони відрізняються? Так, власне, нічим. Принаймні в фізіологічному плані. Там і там займаються сексом кілька людей. Єдине, свінг - це відносини між парами постійних партнерів. Тут обов`язкова наявність відносин, довіри, сталість. 

А взагалі, не має значення, як назвати, важливо, як Ви до цього ставитеся. 

З усього вищевикладеного вже можна сказати, що таке свінг клуб. Пари можуть об`єднуватися і створювати власні клуби. У кожному клубі можуть бути свої певні правила. У свінгерів є навіть заповіді (про них трохи нижче). Крім правил клубу пари можу вигадувати власні правила. 

заповіді свінгерів

  • Чи не руйнувати шлюб.
  • Поважати інших свінгерів, їх думки і почуття.
  • Тепле ставлення до друзів, але основні емоції та почуття належати Вашому партнеру (дружину).
  • Перша зустріч - ознайомча. Може бути як згоду, так і відмова від спільних відносин. Будьте до цього готові.
  • Не робити протизаконних дій, здатних дискредитувати групу свінгерів.
  • Чи не тиснути на партнера.
  • Вищий стандарт гігієни і зовнішності обов`язковий.
  • Тема свінгерів обговорюється лише у внутрішньому колі свінгерів.
  • Збереження конфіденційності.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!