Як знизити апетит?

Як знизити апетит?

Найголовніший чинник при схудненні - це обмеження в їжі. Для тих, хто бажає скинути зайву вагу, дуже важливим буде знати, як знизити апетит. Психологи кажуть, що до кінця дієти доходять лише 25% з усіх тих, що худнуть. Наші поради допоможуть Вам не опинитися в інших 75-ти відсотках людей, які не дійшли до переможного кінця.

  1. Перед прийомом їжі випивайте склянку томатного соку або звичайної (можна мінеральної) води. Роблячи такий трюк, Ви зможете з`їдати на третину менше звичайного.
  2. Хорошим фокусом для мозку буде накладати їжу в тарілку поменше. Тоді Вам буде здаватися, що порція досить велика. Також бажано, щоб колір посуду був синім або блакитним.
  3. Спеції загострюють апетит, а значить, Вам слід відмовитися від них. Це ж стосується солі і перцю.
  4. Їсти слід мовчки і не поспішаючи. Повільно і ретельно розжовувати їжу. Не потрібно одночасно є, дивитися телевізор або читати статтю в газеті. Їжте і концентруйтеся тільки на цьому.
  5. Як відомо, вставати з-за столу слід з легким відчуттям недоїдання. Адже по-справжньому насиченим Ваш організм зможе відчути себе лише через 20 хвилин після їди.
  6. На обід рекомендую з`їдати велику порцію салату. Вся справа в тому, що клітковина, яка в ньому міститься, швидко насичує людський організм.
  7. До всього іншого, дуже непогано насичують шлунок горох, квасоля і сочевиця.
  8. Знизити апетит Вам допоможе такий рецепт: 0,5 кг. інжиру і слив слід залити трьома літрами води. Варити плоди потрібно до такої міри, поки рідина не випарується приблизно до 2,5 літрів. Треба пити цю рідину разом з м`якоттю, по півсклянки перед їдою.
  9. Часто запахи і ароматерапія в цілому можуть знизити апетит. Захотіли є? Понюхайте шкірку грейпфрута або флакончик духів з квітковим ароматом.
  10. Деяким допомагає знизити апетит таку вправу: встали рівно, бажано на свіжому повітрі. Починаємо робити 10-15 глибоких вдихів.

Як знизити апетит травами

Трав`яні збори - прекрасні помічники для зниження апетиту. Діяти вони можуть декількома способами: одні з них просто набухають всередині шлунка, тим самим даруючи відчуття насичення, а інші обволікають стінки шлунка. Всі перелічені нижче трави можна або купити в аптеці, або в спеціалізованих магазинах.



Ось кілька рецептів з травами, які допоможуть Вам значно стримати свій апетит:

  1. Десять гр. кукурудзяних рилець заливаємо 1,5 склянками холодної води. Далі воду слід довести до кипіння, після чого настояти 30 хвилин під закритою кришкою. Приймати таку настоянку слід по 2 ст. ложки перед прийомом їжі.
  2. Перемішайте 100 м звіробою і стільки ж деревію. Дві столові ложки такої суміші залийте 0,5 літрами окропу і настоюйте 30 хвилин. Випити настоянку слід перед прийомом їжі.
  3. Перемішайте 100 м шавлії і стільки ж вересу. Приготування і прийняття таке ж, як і в попередньому випадку.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!