Як скинути зайву вагу?

Як скинути зайву вагу?

Напевно, всі чули таку фразу: «Хорошої людини повинно бути багато». Але, на жаль далеко не всі розуміють і цінують це. У більшості навіть склалися певні стереотипи - якщо людина повний, то він обов`язково повинен бути ледачим і тупим людиною, який весь час їсть. Але це все помилкова думка. Саме тому багато хто задається питанням про те, як скинути зайву вагу, інакше інші, що мають нормальну вагу, будуть висловлювати негативні емоції і вираження на адресу тих, хто власне і задається цим питанням.

загальноприйняті способи

Розглянемо те, як позбавитися від зайвої ваги намагається велика частина населення. Просто необхідно коригувати зайву вагу, а все тому, що саме через нього погіршується загальний стан усього організму і зменшується тривалість життя. Позбутися від цієї «неприємності» досить просто - ось список деяких коректорів зайвої ваги:

  • Вплинув на зайву вагу надають дієти - зокрема фруктова і овочева, але також можна «посидіти і на гречаної.
  • Тренажери - якщо займатися на них постійно при цьому поступово збільшуючи навантаження.
  • Йога. Багато хто вважає, що якщо займатися йогою, то можна обійтися без дієт, не слухайте, якщо вас відвідала думка про те, як позбавитися від зайвої ваги, то дієти просто необхідні.
  • Біг. Особливо біг вранці, не тільки допоможе позбутися вам від зайвих кілограмів, але і підніме ваш імунітет, адже ні для кого не секрет, що люди, що бігають по утрам здоровіше тих, хто цим не займається.
  • Гурток або обруч. Якщо ви будете крутити обруч, то не сумнівайтеся, зайві кілограми з часом стануть іти.
  • І, нарешті, плавання, завдяки якому відбувається не тільки зниження ваги, але і оздоровлення організму, в цілому.

Завдяки вченим Америки доведено, що зайва вага у жінок дуже тісно пов`язаний з депресіями. Тому щоб потім не задаватися зайвими питаннями, краще просто не впадати в депресію, або ж якщо все-таки це сталося, постаратися якомога швидше від неї позбутися, щоб вона не переросла у щось більше.

Боротьба із зайвою вагою і правильне харчування



Якщо ви вирішили боротися з надмірною вагою, то вам потрібно розуміти, що ви робите це тільки для себе, а не для оточуючих (особливо, це стосується жінок). І якщо ви раптом звикли до свого тіла і смачну їжу, то вам слід зрозуміти, що слід відвикати від усього цього і змиритися з новим способом життя. А все тому, що саме у жінок, звичайно не у всіх, з`являється почуття незахищеності саме в період позбавлення від зайвих кілограмів. І все частіше з`являється бажання повернути все, як було раніше. Але і це далеко не всіх влаштовує, адже всі прагнуть до стандартів моделей і фото-моделей.

Практично всі жінки на Землі хочуть бути такими ж стрункими, як на обкладинках журналів, газет або ж кіно. Деякі навіть за допомогою комп`ютера приміряють на себе нове струнке тіло, а потім за допомогою калькулятора вираховують, скільки їм залишилося днів для того, щоб і вони стали, як з обкладинки.

Методи і програми для зниження ваги



Давайте детально розглянемо такий метод зниження ваги, як зменшення апетиту. адже саме він змушує людей споживати їжі протягом дня більше, ніж потрібно. І якщо не знижувати апетит, то ви з часом запитаєте про те, як прибрати зайву вагу.

Адже вживання в їжу різноманітних видів продуктів харчування у великій кількості призводить організм в безлад, що згодом переростає в проблему зайвих кілограмів.

Більшість людей вже знають наскільки важко контролювати свій апетит, адже багато хто вже намагаються стежити за тим, що вони їдять і в якій кількості. Найголовніше при зниженні зайвої ваги - це вміння управляти і знижувати апетит.

Давайте складемо програму для зниження апетиту, при правильному дотриманні якої ви перестанете думати про те, як скинути зайву вагу, адже результат буде на обличчя.

  • По можливості краще їсти потроху протягом дня. Наприклад, з ранку поснідали, перед обідом випили чай з курагою або ж горіхами, в обід підкріпилися супом, потім в полудень поїли трохи сиру або ж салату, а вечерю може бути з гречки з м`ясом або ж риби. Але якщо у вас раптом немає такої можливості, то краще запастися заздалегідь сухофруктами і горішками, і краще перебивати ними почуття голоду, ніж є пиріжки або ж шоколадки. І запам`ятайте, якщо перед обідом або вечерею ви не сильно голодні, то і їжі за столом ви з`їсте менше, чого власне ми і хочемо добитися.
  • Відсутність сніданку - ось, мабуть, величезна помилка людей, які хочуть схуднути. Адже саме сніданок вважається найважливішою їжею, адже він допомагає вам контролювати голод і керувати ним. Також їжа, спожита з ранку, підтримує цукор в крові, зниження якого і призводить до почуття голоду.
  • Кращим способом для зниження апетиту і позбавлення від зайвої ваги є збалансовані дієти. Багато з нас просто не люблять овочі, а даремно. Адже саме овочі є найбільш здоровою їжею для позбавлення від зайвих кілограмів. Овочі - це їжа, яка насичена харчовими волокнами і клітковиною. І якщо ви замислюєтеся про те, як прибрати зайву вагу, то просто включіть в свій щоденний раціон зелені овочі. Не вживайте велику кількість вуглеводів. Краще з`їдати більше продуктів, які містять цільні зерна, адже саме в таких продуктах міститься менше калорій.
  • Необхідно їсти не поспішаючи, і насолоджуватися кожним шматочком їжі. Жувати їжу теж слід довго, а все тому, що подача сигналу від мозку до тіла відбувається тільки через 20 хвилин після прийому їжі, і якщо ви їсте швидко, то і з`їдаєте набагато більше. І, якщо ми будемо їсти повільно, ми зможемо тримати під контролем процес насичення організму і вжити меншу кількість їжі.
  • Завжди вибирайте тарілку невеликого розміру. А все тому, що якщо ваша тарілка велика, то візуально здається, що їжі на ній дуже мало і хочеться покласти і з`їсти ще, а якщо ж ваша тарілка невелика, то вам здається що їжі на ній дуже багато, що і призводить до найбільшого насичення . Дивно, але це працює.
  • Наступне правило - необхідно стежити за своїм режимом сну. Не дарма ж вважається ті, хто мало або погано сплять, їдять значно більше. І якщо сон міцний протягом 7-8 годин, і є весь цей час не хочеться. Ну, і на ніч теж не слід їсти, адже тоді сон не буде міцним. Краще гарненько провітрити приміщення або ж погуляти на свіжому повітрі перед сном.
  • Замислюючись про те, як скинути зайву вагу, і знизити апетит, важливо пам`ятати - вашим помічником є вода, а точніше, кількість вживаної води в день. Пийте більше рідини, а також вживайте більше овочів і фруктів, що містять її. А все тому, що недолік рідини, а не їжі, організмом сприймається як голод в більшій мірі. Якщо випити повільно і невеликими ковтками склянку води, то ви самі відчуєте, як ваш апетит знизиться.

Не думайте, що знизити апетит досить легко, але пам`ятайте, що це можливо. Тому потрібно займатися спортом, стежити за апетитом, харчуватися правильної їжею і, безсумнівно, все вийде.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!