Як позбутися від тика?

Як позбутися від тика?

Нервовий тик - вкрай неприємне захворювання, хоча, строго кажучи, багато хто вважає, що тик - це не хвороба, а засіб організму звернути увагу людини на зароджується недуга. У цій статті розберемося з причинами тика і розповімо, як позбутися від тика очі.

причини тика

Лікування нервового тику багато в чому залежить від причини його виникнення, а бувають вони наступними:

  • перевтома нервової системи - виникає, якщо людиною останнім часом був перенесений сильний страх або депресія;
  • перевтома очей - причиною може стати тривала робота за комп`ютером або тривале читання;
  • захворювання нервової системи;
  • наслідки травм;
  • зароджується інфекція в організмі;
  • недолік магнію.

Спочатку діагноз, потім лікування!

Звичайно, в першу чергу необхідно визначити причину тика, а потім братися за його лікування. Правильно поставити діагноз може тільки лікар, тому не треба в даній ситуації займатися самолікуванням. Якщо ви не переживали сильний емоційний сплеск, не отримували раніше травму, а також немає причин для перевтоми очей, у вас може бути як банальний брак магнію, який лікується вітамінами, так і куди більш серйозні інфекції або захворювання нервової системи.

допоможи собі сам



Проте, якщо у вас немає можливості відвідати лікаря, можна скористатися деякими нешкідливими рецептами лікування тика, в основному, звичайно, мова про засоби, заспокійливих нерви. Ви можете купити будь-заспокійливе в аптеці, але краще на основі трав - найпростіший пустирник відмінно підійде. Не зайвим буде купити і вітаміни з підвищеним вмістом магнію.

Допомогти може і народна медицина, наприклад, відвар ромашки. Крім того, можна влаштувати процедуру ароматерапії, кращі масла для розслаблюючій процедури - лаванда, кориця, іланг-іланг.

Додатково читайте статтю Як лікувати тик.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!