» » » Як користуватися відеореєстратором?

Як користуватися відеореєстратором?

Як користуватися відеореєстратором?

Кожен автовласник хоча б один раз у своєму житті стикався з такою ситуацією, після якої він дуже шкодував, що при ньому не було відеореєстратора. З ним автомобіліст відчуває себе дуже впевнено і спокійно на дорозі. Сучасна техніка дозволяє встановлювати на автомобілі мініатюрні відеореєстратори, які абсолютно не заважають руху авто. Отже, давайте спробуємо розглянути, як користуватися відеореєстратором.

Ні для кого не секрет, що при покупці відеореєстратора, до нього дуже часто прикладається інструкція по його експлуатації. Однак написана вона технічною мовою, розібратися в якому можуть тільки фахівці. Зараз ми постараємося більш зрозумілою мовою розповісти, що ж таке радар-детектор або відеореєстратор і як їм правильно користуватися.

Як встановити реєстратор

Спочатку розпакуйте щойно куплений відеореєстратор і перевірте наявність усіх, зазначених в інструкції, деталей. Акуратно вийміть з захисної плівки прилад і закріпіть його за допомогою кріпильного механізму, який дуже часто є в комплекті. Апарат не повинен займати багато простору і закривати огляд водієві. Однак, незважаючи на це, встановити відеореєстратор необхідно таким чином, щоб в огляд камери приладу потрапляли особи людей, які будуть розмовляти з водієм (інспектор ДАІ). Також дуже важливо встановити в приладі точний час, так як дуже часто це виявляється важливим чинником в спірних ситуаціях. Наприклад, під час підписання протоколу вами, можна буде за допомогою відеореєстратора зафіксувати точний час події. Також можна записати на камеру і сам процес оформлення протоколу, щоб потім правосуддя було на вашому боці.



Також, при установці приладу, дуже важливо звернути увагу на те, щоб в кадрі виявився трохи видно салон вашого транспортного засобу. Відеореєстратор повинен фіксувати те, що бачить водій, тобто закріпити його необхідно в районі заднього скла. Після кожної поїздки необхідно знімати гаджет і забирати додому, де слід з певною періодичністю оновлювати пам`ять.

Таким чином, користуватися відеореєстратором дуже просто. Цей найпростіший прилад налаштований на виконання обмеженої кількості функцій. Але з його допомогою можна вирішити найважчі ситуації, що виникають на дорогах. Довести свою невинність за допомогою відеозапису дуже просто. Також варто відзначити, що цей прилад дисциплінує самого водія, який буде знати, що його записують на камеру, і не буде зайвий раз порушувати правила. Якщо ви не знаєте, як користуватися відеореєстратором, то навчитися цьому можна дуже швидко, так як прилад цей найпростіший. Після того, як ви придбаєте його, ви до нього звикнете і взагалі без нього їздити не зможете.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!