» » » Як користуватися плойкою?

Як користуватися плойкою?

Як користуватися плойкою?
Як користуватися плойкою?

Завдяки плойки для волосся можна робити різноманітні зачіски в домашніх умовах, не вдаючись до допомоги стилістів. Цей нехитрий прилад дозволяє зробити як легкі хвилі, так і цілий каскад локонів, і ефектні круті завитки. Однак укладаючи волосся потрібно знати, як правильно користуватися плойкою, щоб волосся залишилися здоровими, а зачіска вийшла красивою і трималася довго.

Правила використання плойки



Перед використанням плойки волосся слід вимити і ретельно висушити. Щоб зачіска трималася довше, рекомендується укладати абсолютно сухі пасма. Для закріплення результату, на локони слід нанести мус. Якщо у вас тонке волосся, то в цьому випадку вам буде потрібно піна легкої фіксації. Густим і важким волоссю знадобитися більш сильний засіб. Перед тим як користуватися плойкою слід видавити на долоню порцію мусу, розмір якої повинен бути приблизно з апельсин і розподілити її по волоссю за допомогою гребінця. Після цього необхідно закріпити більшість волосся зажимами і відокремити від них вузьку пасмо. Варто знати, що чим вона буде тонше, тим крутіше вийде завиток. Починати краще всього з потилиці, таким чином, волосся не будуть плутати і зачіску можна буде зробити швидко. В останню чергу слід оформляти чубок і бічні локони. Після цього потрібно розігріти плойку і ще раз розчесати пасмо, а потім її слід злегка збризнути лаком, і акуратно накрутити на плойку, починаючи з самого кінця. Плойку тримати необхідно близько 15 секунд, після чого можна обережно вивільнити локон, намагаючись при цьому не прим`яти вийшов завиток. Тепер потрібно відколоти ще одну пасмо і обробити її аналогічним чином. За таким принципом слід поступово завити все волосся. Слід пам`ятати, що розчісувати волосся можна тільки після того як вони повністю охолонуть. Після чого завитки необхідно обприскати лаком для волосся і акуратно збити пальцями, в результаті вийде продуманий безлад на голові. Якщо ви хочете, щоб у вас вийшли пишні об`ємні кучері, то слід нахилити голову вниз і злегка пройтися по волоссю гребінцем. Після чого їх потрібно відкинути назад, трохи пригладити зверху, не приминаючи при цьому обсяг зачіски і закріпити її лаком. Часто щоб зрозуміти, як робити ту чи іншу зачіску за допомогою плойки, слід подивитися уроки. Їх можна легко знайти в інтернеті, можна просто забити в пошуковик «як користуватися плойкою, відео», після перегляду у вас будуть виходити чудові зачіски, гідні дорогого салону.

Робимо круті завитки плойкою



Якщо вашою метою є круті локони-буклі, то їх можна буде завити тільки спіральної плойкою. В першу чергу слід нанести на волосся піну сильної фіксації і ретельно розподілити її гребінцем. Потім необхідно відокремити тонку пасмо і акуратно намотати її на спіраль щипців. Обробляти волосся рекомендується близько 20 секунд. Після чого потрібно звільнити локон і зафіксувати завитки лаком.

Особливості конусної плойки

Останнім часом стали популярні конусні плойки для волосся. Після неї виходять гарні локони, та й сам інструмент відрізняється оригінальним дизайном і багатофункціональністю. Однак не всі знають, як користуватися конусної плойкою, а багато хто взагалі вважають її незручною. Але це незручність з часом зникає, головне в цій справі призвичаїтися. Варто відзначити, що конусні плойки призначені для завивки волосся локонами і тугими кільцями, тому завдяки жіночій фантазії можна зробити незліченну кількість різних зачісок. Єдиним недоліком цього інструменту є погано скручені кінчики, оскільки на таких плойки немає затиску, і волосся легко зісковзують. А в основному принцип завивки збігається зі звичайною плойкою. Тепер ви знаєте, як користуватися плойкою для волосся і завжди будете виглядати надзвичайно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!