» » » Що таке карвінг?

Що таке карвінг?

Що таке карвінг?

Під англійським словом carving ( "різьблення", "різьблення") об`єднано кілька понять, що таке карвінг. У міжнародному вживанні карвінг - це художнє різьблення по самим різним матеріалами.

Карвінг в кулінарії

Основне застосування карвінгу в кулінарії це елітні ресторани. Мистецтво карвінгу в кулінарії гідний не меншого захоплення, ніж різьблення по каменю або дерева. Адже красиво оформлене блюдо є важливим елементом застолья.Можно навчитися карвінгу і вдома. Для цього можна відвідати курси, взяти навчальну книгу або DVD-диск з покроковими інструкціями та порадами. І тоді, навіть простий обід може стати святково оформленим.

карвінг волосся

Що таке карвінг волосся? Це процедура створення довготривалої укладання, додання волоссю об`єму і завивки локонів. Залежно від складу і типу волосся, ефект від картингу може тривати від 4 до 8 тижнів. При карвинге менше пошкоджень, волосся залишаються блискучі. При карвинге волосся зрізати не треба, волосся з часом просто самі випростовується, на відміну від хімічної завивки, волосся після якої треба зрізати. Карвінг волосся відноситься до дорогих процедур. Під час формування прикореневого об`єму, накручування волосся відбувається на бігуді різного розміру, діаметру: дрібні, великі. На волосся наноситься закріплює склад більш щадний, ніж при хімії.

Карвінг на лижах



Карвінг - це спуск на спеціальних гірських лижах, без будь-якого гірського прослизання і з проведення ряду різаних поворотів. Вчитися карвінгу краще не на крутих схилах, інакше швидкість може вийти з-під контролю, а це може призвести до травми. Природно постає питання, що стосується того, що таке карвінг-лижі і чим вони відрізняються від звичайних. Ці спеціальні лижі для катання на підготовлених схилах, де є можливість кататися на глибоких дугах, коротких або широких. У карвінгових лиж ширина носка, ширина талії (середини) і ширина задньої частини відрізняються. Радіус бічного вирізу цих лиж від 10 до 17 метром, що забезпечує легкість входження в поворот.

При катанні на цих лижах гірськолижник завантажує одночасно обидві лижі. Лижі для карвінгу підходять для катання як для м`якого, так і для жорсткого схилу, але не для глибокого снігу. Карвінгові лижі зазвичай на 10-20 см менше зростання гірськолижника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!