» » » Як вибрати праску?

Як вибрати праску?

Як вибрати праску?

Праску для волосся - це пристосування, яке було винайдено для того, щоб жінка могла зробити зачіску в домашніх умовах швидко, і без допомоги стиліста. Але перед тим як вибрати праску, жінка повинна знати, що ці пристосування пропонуються виробниками з різними покриттями випрямляють пластин. Крім того, існують професійні та непрофесійні випрямлячі-прасування, вартість яких різна, але, як ви самі розумієте, професійне пристрій має певні переваги перед непрофесійними аналогами.

Покриття пластин прасування

На сьогоднішній день, на вітчизняному ринку запропоновані прасування в різної цінової категорії. Природно, в залежності від вартості пристрою, залежать і його технічні характеристики. В першу чергу, це стосується наявності додаткових насадок на прасування-стайлери і покриття пластин, які мають безпосередній контакт з волоссям. Тому до даної технічної характеристиці слід звернути особливу увагу. Не рекомендується купувати застарілі моделі прасок з металевими пластинами, так як вони не ставляться дбайливо до волосся і псують їх зовнішній вигляд.

Розглядаючи прасування для волосся, як вибрати з них оптимальний варіант, як за ціною, так і за якістю - питання, що виникає сам по собі у кожної споживачки даного пристрою. Слід купувати пристрій з керамічним, турмаліновим, тефлоновим покриттям або ж з покриттям, виготовленим з сплавів цих матеріалів. Виробники, використовуючи дані матеріали в якості покриття, дбають про волосся своїх покупців. Тефлонове або керамічне покриття на прасування дозволяє температурі рівномірно розподілятися по поверхні волосся, і при цьому, такі пластини краще ковзають по волоссю.



Якщо покриття на пластині прасування турмаліновим, то вона буде іонізувати волосся, що дозволить уникнути виникнення статичної електрики на волоссі. Волосся після використання такого прасування стає шовковистим. При наявності тефлонового покриття запобігає налипання на пластину всіляких косметичних засобів, використовуваних для укладання волосся. Тому, яке саме покриття підійде особисто вам для використання, ви вирішите самостійно, підбираючи в магазині праску для волосся.

Професійний або непрофесійний

Оскільки виробники досить часто вказують на своїх прасування, що вони є професійними пристроями, необхідно визначитися перед покупкою, що представляє собою професійний і непрофесійний праску і який праску вибрати з цих двох видів. Професійний праску відрізняється тим, що дозволяє користувачеві налаштовувати точну температуру. Це, звичайно ж, позитивно позначиться на зовнішньому вигляді волосся, і вони ніколи після використання даного пристрою не будуть перепаленнимі. До того ж, все волосся не мають однорідної структури, тому і температурний режим, при якому вони будуть оброблятися, необхідний зовсім різний.

Зверніть увагу і на такий факт, що професійний праску має високу швидкість нагрівання. Безліч корисних додатків, пропонованих в таких пристроях, значно спрощує роботу з обробкою волосся. Вирішуючи, який праску для волосся вибрати, необхідно в першу чергу, звернути увагу на його вартість, а не на напис на упаковці, що характеризує його як професійне пристрій. Це обумовлено тим, що останнім часом з`явилося багато непрофесійних пристроїв, які володіють такими ж функціями, як і професійні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!