» » » Як вибрати антирадар?

Як вибрати антирадар?

Як вибрати антирадар?

Кожен з водіїв неодноразово стикався з співробітниками ДПС, озброєними найновішими і ефективними "примочками". Мова зараз про радари, так, все бачили їх і знають, для чого вони призначені: грубо кажучи, вони заміряють швидкість рухомих автомашин.

Але на кожен меч є свій щит, так? Стисло нагадаємо термінології, щоб не викликати помилок при виборі автомобільного антирадара, це важливо.

Радар-детектор - девайс, покликаний визначати сигнали радарів і оповіщати водія про їхню наявність. Відповідно, про наявність співробітника ДПС, який чекає вас попереду. Це ніяким чином не заборонено законом, так як не є небезпекою і не ущемляє чиїсь права.

Його часто плутають з антирадаром. Ось цей пристрій дійсно заборонено, так як у разі виявлення ним радара починає генерувати частотні перешкоди, щоб збити радар з пантелику / вивести з ладу / дати несусвітні свідчення / взагалі нічого не показати. Але ми повинні розуміти, що це можна характеризувати як свого виду тероризм, а це не є добре. До того ж, генерувати хвилі небезпечно для здоров`я водія та оточуючих, нехай не дуже, але невже нам потрібно відчувати ствол біля скроні, щоб відчути небезпеку? Будемо розсудливі, відкинемо думки про антирадари.

Нам потрібно вибрати автомобільний антирадар. Як вибрати антирадар? Точніше, радар-детектор, но ладно, термінологію поправоч на користь зручності. Ознайомимося з вимогами до антирадар.

Робота радарів ДАІ



Абсолютна більшість радарів ДАІ працюють в діапазонах К (або "візир"), але зустрічаються і пристрої, що використовують рідкісний діапазон Х. Отже, нам просто необхідно дізнатися перелік режимів роботи існуючих детекторів, список нижче:

  • детектор Ultra-K здатний розпізнати імпульсний режим До
  • детектор Ultra-Х - імпульс Х
  • Instant-On - детектив імпульсні радари / короткочасний Х-режим.

Звідси можна робити деякі висновки для того, щоб правильно вибрати антирадар. Наш пристрій має відображати такі функції:

  • можливість визначення всіх діапазонів радарів ДАІ;
  • діаметр активного простору виявлення;
  • відношення реальних і хибних сигналів (менше - краще);
  • швидкість аналізу одержуваних даних;
  • достовірність результату;
  • якість виготовлення.

Виходячи з цього, наші радар-детектори діляться на кілька великих груп по ціновій категорії, природно. Принцип простий - дешевше, значить гірше. Але це не означає, що рядовому автомобілісту потрібен найдорожчий антирадар, адже він буде занадто потужним, буде створювати зайві перешкоди. Вибір зупиніть на те, який буде мати налаштування чутливості. Раджу на трасі ставити побільше, в місті - поменше.

Тепер нам ясно, нехай і поверхнево, як правильно вибрати антирадар. Не порушуйте!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!