» » » Який ремінь грм краще?

Який ремінь грм краще?



Який ремінь ГРМ краще?

Багато хто помилково вважає, що приводні ремені, встановлені в допоміжних агрегатах і ремені ГРМ - є найбільш простими і зрозумілими деталями автомобіля. Однак, така простота оманлива: якісні сучасні ремені випускаються із застосуванням виключно запатентованих технологій і здатні витримати дуже багато. Але, давайте розберемося, чи варто оплачувати якість і який ремінь ГРМ краще в кінцевому підсумку?

вибираємо ремінь

  1. Спочатку давайте визначимо критерії, за якими будемо визначати, хороший ремінь чи ні. В принципі, це досить просто: якісний ремінь повинен не тільки зберігати свої робочі характеристики протягом усього періоду служби і, звичайно ж, не рватися, а й по можливості, не піддаватися розтягуванню більше необхідного. Але таке для еластичної деталі з «гуми» дуже непросто, особливо, з урахуванням навантаження, що припадає на ремінь. Що якщо ремінь ГРМ раптово порветься? На жаль, наслідки в такому випадку можуть бути дуже неприємними. Доволі частими є ситуації, коли в результаті обриву ременя через знос або заводський брак власнику автомобіля доводилося піддавати двигун свого авто дорогому капітального ремонту.
  2. Якщо запобігти розриву ременя від зносу більш-менш зрозуміло - потрібно вчасно провести його заміну з урахуванням терміну служби, заявлений виробником. Те як уберегтися від покупки бракованої автодеталі, звичайно, серйозне питання. Сьогодні кожен магазин автозапчастин надає покупцям величезну кількість варіантів ременів - від дорогих деталей знаменитих брендів, до не дорогий продукції без будь-яких «розпізнавальних знаків». Ось тільки чи гарантує висока ціна таку ж високу якість - не зрозуміло. Щоб знайти безкомпромісну якість за доступну ціну - шукайте ремені ГРМ від європейських виробників. Технічні фахівці і конструктори зарубіжних фірм дуже уважно підходять до вибору ременів ГРМ і віддають перевагу продукції з оптимальних матеріалів.
  3. Якщо ви не знаєте, який фірми ремінь ГРМ найкраще підійде для вашого авто, тоді віддайте перевагу тим ременів, виробництво яких здійснюється тією ж фірмою, що й ваша марка автомобіля. Також особливою популярністю і високою якістю на сьогоднішній день славляться ремені ГРМ компанії Gates.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!