» » » Як зняти компресор кондиціонера?

Як зняти компресор кондиціонера?

Як зняти компресор кондиціонера?
Як зняти компресор кондиціонера?

Якщо кондиціонер машини працює з перебоями, то це може говорити про його несправність. Найчастіше проблеми виникають з компресором. Для усунення поломки його необхідно демонтувати. В такому випадку багато автомобілістів цікавляться, як зняти компресор кондиціонера в автомобілі.

демонтаж компресора

Те, в якому місці знаходиться компресор, в більшій мірі залежить від моделі самого автомобіля. Вам необхідно самому знайти розташування даної деталі і оцінити, як її дістати.

Перш ніж почати роботу, підготуйте такі інструменти:

  • рожково-торцевої ключ на 17;
  • ключ на 13;
  • мастило WD40;
  • головки на 17 і 10;
  • спеціальне пристосування, яке має вигляд важеля.

Тепер потрібно мастилом WD40 змочити болти кріплень подушки і кронштейна. Тільки через 10 хвилин гайки можна відкручувати. Після цього необхідно підняти домкратом праве переднє колесо, під двигун підкласти що-небудь, щоб він не змістився. Під подушкою повинна утворитися щілина, через яку витягується старий і встановлюється новий ремінь.

Під час плавного підняття домкрата двигун повільно опускається, потрібно стежити за тим, щоб ремінь не був затиснутий, інакше буде чути свист. Тепер всю конструкцію акуратно знімаємо з-під автомобіля. Колесо встановлюється на місце, і машина спускається в попереднє положення. Таким чином компресор буде витягнутий.

Читайте також:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!