» » » Як стати для неї найкращим?

Як стати для неї найкращим?

Як стати для неї найкращим?

Підкорити кохану дівчину набагато легше, ніж на протягом усього спільного життя залишатися для неї єдиним і неповторним. Нижче розглянемо декілька порад, які допомагають чоловікові стати для своєї обраниці кращим. Запропоновані варіанти поведінки будуть корисні як початківцю мачо, так і батькові сімейства з 10-річним стажем.

Дівчата люблять вухами

А тому не забувай говорити їй приємні слова, роби компліменти. Це ціле мистецтво. Якщо переборщити, то вартість ваших слів впаде, як курс рубля по відношенню до євро. Будьте щирі, але уникайте банальності і вульгарності: зайчика, кицьки, рибки нехай живуть в лісі або в акваріумі, а ваша обраниця заслуговує більш вишуканих компліментів. Вражають завуальовані компліменти, інтелектуальні дівчата це неодмінно оцінять. Хваліть свою спокусницю, у неї ж сьогодні таке гарне плаття, яке чудово облягає її дивну фігуру! Уважайте дрібниці, нову зачіску, сережки, колір помади, тоді ви зарекомендуєте вельми уважним кавалером.

Пелюстками білих троянд

Як стати для неї найкращим в романтичний період залицянь? Даруйте квіти! Засинайте її ромашками, трояндами, хризантемами. Ви можете зачарувати її одним великим шикарним букетом або при кожній зустрічі дарувати один і той же квітка (головне, щоб він подобався вашої обраниці, краще про це поцікавитися заздалегідь). Отже, вона з трепетом чекатиме ваших зустрічей, а подарований квітка стане незмінним і зворушливим нагадуванням про ваші почуття. Особливо ніжні натури використовують пелюстки троянд, обсипаючи ними місця романтичних зустрічей.

побачення

Приємне романтичне побачення неодмінно вразить будь-яку дівчину, навіть якщо ви в шлюбі багато років. Запросіть свою дружину в літню ніч на дах, влаштуйте романтичний пікнік під зірками. Сімейна пара може зняти номер в готелі, де можна влаштувати дуже цікаве рандеву з шампанським, свічками і привабливими наслідками. Любителям екстриму радимо покататися на роликах і навіть організувати стрибки з парашутом.

подвиг Геракла

Дівчину можна підкорити своїм щирим ставленням, довірте їй найдорожче, будь то улюблена і дорога машина або ігрова приставка. Пані люблять, коли заради них здійснюють подвиги, але в даному випадку вам не доведеться боротися з вогнедихаючим драконом або воювати з бандитським угрупуванням, а сам факт подвигу буде оцінений високим чином.

Доброго ранку, кохана!



Такий напис під вікном буде приємно побачити будь чарівною особі. Великі букви з визнанням схвилюють серце вашої обраниці і викличуть заздрісний шепіт у її подруг. Також сучасні можливості дозволяють демонструвати свої почуття на великому форматі з допомогою рекламних банерів. Зізнайтеся в любові так, щоб про це дізнався весь район або навіть весь місто.

Приємний сюрприз

Дівчата дуже люблять сюрпризи. Уявіть себе фокусником, здивуєте її. Сплануйте спільну поїздку в романтичну подорож, похід в кіно або на виставку. Піднесіть це як карколомний сюрприз. Більш бюджетний варіант: підкиньте їй в сумочку записку з палким визнанням, і ваша кохана неодмінно посміхнеться, прочитавши настільки несподіване зізнання.

Діти квіти життя



Ні, ніхто вас не жене терміново заводити малюка з сподобалася красунею, цим ви можете зайнятися, коли ваші відносини стануть певними і стабільними. Але щоб прийти до таких відносин, вам потрібно продемонструвати свою любов до чарівних створінь, що грає в пісочниці. Як стати для неї найкращим? Якщо під час прогулянки ви ненароком заглянете на дитячий майданчик і розчулив карапузом в коротких штанцях, це явно додасть вам шансів. Схема цілком проста: він любить дітей, значить, він здатний на щирі почуття і серйозні відносини.

таємні знаки

Натяки на ваші почуття можуть куди сильніше зацікавити дівчину, ніж відверті і палкі зізнання. В електронному листуванні надсилайте їй жалісливі музичні композиції або відео з самими романтичними моментами з кінофільмів. При зустрічі постарайтеся ненадовго, як би ненароком взяти її за руку, дивіться прямо в очі або пошліть їй повітряний поцілунок. Таємничість і недомовленість неодмінно викличе цікавість, а отже, і бажання побільше з вами спілкуватися.

весілля

Щоб стати для неї найкращим, потрібно постаратися стати єдиним. Для цього потрібно набратися сміливості і вимовити священні і до болю відомі три слова. Підкріпити свої слова можна маленькою коробочкою з вмістом з дорогоцінного металу. І останній крок, щоб остаточно завоювати її серце, - шедевральний подія з купою гостей, білою сукнею і лімузином, після якого в вашому паспорті з`явиться додатковий напис про сімейний стан.

Якщо ви вже довго разом

Пари, які довго живуть разом, рано чи пізно починають сваритися і конфліктувати. Щоб стати для неї найкращим навіть в такі моменти, необхідно вміти правильно сваритися. Так-так, це теж свого роду мистецтво. Найчастіше будь розлад закінчується палким примиренням, але слова, сказані під час з`ясування відносин, надовго засядуть в голові другої половини, і вона не раз вам їх пригадає.

При з`ясуванні стосунків не варто вдаватися до узагальнень. Фраза: «Вічно ти все кудись сховаєш, що неможливо потім знайти!» В правильній інтерпретації може звучати так: «Дорога, я не можу знайти свій бритва, ти не скажеш, куди ти його поклала?». Будьте конкретніше, і конфлікт можна буде не тільки згладити, але і уникнути повністю.

Щоб зберегти хороші відносини на довгі роки, потрібно навчитися не збирати образу, а відразу висловлювати свої претензії, але в тактовної формі.

Звичайно ж, треба не забувати проявляти знаки уваги, допомагати своїй коханій, говорити їй приємні слова і компліменти. Любов, розуміння і терпіння - і ви будете для неї найкращим завжди!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!