Коли садять редьку?

Коли садять редьку?

Ви початківець садівник або просто ніколи не саджали редьку? Ви вирішили посадити її на своїй ділянці в новому сезоні, але не знаєте, коли саджають редьку? Наша стаття допоможе вам у цьому!

Ну, по-перше, ми хочемо похвалити вас за те, що ви, нарешті вирішили посадити цей корисний коренеплід на своїй садовій ділянці. Ви, звичайно ж, вже знаєте про те, що редька - це джерело вітамінів і мінеральних речовин, інакше ви не замислювалися б про її посадці. Вона також корисна, як лікувальний засіб при ряді захворювань. Сік редьки з медом допомагає позбутися від кашлю.

Для початку потрібно визначитися, яка редька вам потрібна. Для їжі в літній - осінній час або для зберігання на тривалий період.

Рання редька, яку потрібно садити на початку травня і збирати коренеплоди вже в липні, дуже популярна своєю скоростиглістю. Але на тривалий термін зберігання такої сорт редьки не підходить.

Зимові сорти редьки потрібно садити в кінці травня - початку червня. Такі сорти дуже тривалий час залишаються соковитими і смачними. Також таку редьку зручно мати, як лікарський засіб, так як сезон застуд зазвичай припадає на кінець зими - початок весни. І ранні сорти редьки до цього періоду зазвичай втрачають свої смакові і корисні властивості.

Редька не любить тінь, тому її потрібно садити на сонячних місцях і регулярно проріджувати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!