» » Як вступити до школи міліції?

Як вступити до школи міліції?

Як вступити до школи міліції?

Ви все своє свідоме життя мріяли вступити в школу міліції. Звичайно ж, перед надходженням кожен хоче знати, які випробування чекатимуть його перед зарахуванням. У нашій статті ми постараємося висвітлити, як вступити в школу міліції.

Отже, зараз ви - випускник своєї загальноосвітньої школи, в якій встигли відучитися 9 класів. Перед вами є кілька можливих варіантів навчання: проста школа міліції, вища школа міліції - як вчинити в ці заклади? У вищу школу міліції МВС РФ приймають тільки громадян, які мають повну середню освіту. Ті, хто хочуть навчатися в установах МВС після закінчення дев`яти класів, цілком можуть надійти в звичайну школу міліції. Зазвичай туди приймають молодих людей, що мають постійну реєстрацію в тому районі, де розташовується навчальний заклад. Однак в школу міліції можуть надійти і дівчата. Давайте тепер розберемося, як вчинити в школу міліції без проблем?



Для надходження абітурієнт повинен подати письмову заяву на ім`я керівника школи міліції про те, що він збирається проходити навчання в школі міліції. Заява потрібно віддати до приймальної комісії закладу до 1 червня. Обов`язково вкажіть в заяві згоду своїх батьків. Приймальна комісія відправить всі потрібні документи абітурієнта до кадрового апарат, який буде складати особиста справа кандидата відповідно до вимог МВС РФ. Потім здійсниться твердження особової справи кандидата, в якому органи або зарекомендують його, або не зарекомендують його до зарахування. Щоб вступити в потрібну вам школу міліції, необхідно пройти деякі інстанції.

Школа міліції: етапи відбору

  1. Пройти психологічне тестування з метою виявити інтелектуальний рівень абітурієнта. Це тестування може також проходити у формі співбесіди.
  2. Пройти перевірку фізичної підготовки абітурієнта за певними видами спорту. Необхідно буде виконати наступні силові вправи:
  3. біг 100 метрів (в секундах): для юнаків - 13,6 (відмінно) - 14,2 (добре) - 14,8 (задовільно) - для дівчат - 16,5 (відмінно) - 17,1 (добре) - 17 , 5 (задовільно);
  4.  підтягування на спеціальній перекладині для юнаків і звичайне силова вправа для дівчат: для юнаків - 12 (відмінно) - 10 (добре) - 6 (задовільно) - для дівчат - 30 (відмінно) - 26 (добре) - 24 (задовільно);
  5. біг на витривалість 2 км юнакам і на 1 км - дівчатам (у хвилинах, секундах): для юношей- 7,50 (відмінно) - 8,10 (добре) - 9,00 (задовільно) - для дівчат - 4,25 ( відмінно) - 4,45 (добре) - 5,00 (задовільно);
  6. комбінація віджимань і вправ на м`язи преса, при цьому якщо за одну з вправ абітурієнт набрав всього 2 бали, то в підсумку він отримає незадовільно.
  7. Пройти медкомісію: медичний огляд проходить, як правило, в червні в встановлені школою міліції терміни в поліклініці і в військово-лікарської комісії. До комісії необхідно надати:
  8. аналізи крові та сечі (в тому числі на сифіліс та СНІД);
  9. ЕКГ серця;
  10. флюорографію;
  11. виписку з карти (за останні п`ять років);
  12. дані про зроблені щеплення.
  13. Пройти екзаменовку з російської мови (або у формі диктанту, або викладу, або твори) і історії Росії (усно).

Саме ж зарахування пройде за результатами всіх абітурієнтом пройдених випробувань. Тепер ви знаєте, як вчинити в школу міліції.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!