» » » Що таке мить?

Що таке мить?

Що таке мить?

Дія, що відбувається в даний час, тобто дуже швидко, названо миттю. Його не можна виміряти, доторкнутися, спробувати. Але з миттєвостей складається наше життя.

Що ж таке мить?

Мить, мить або момент - це дуже маленький проміжок часу між минулим і майбутнім. Якщо зробив щось дуже швидко - кажуть: зробив мгновенно- побачив в якийсь момент часу - в одну мить або в ту ж мить. Багато поетів оспівували моменти насолоди. Сенс цього слова чітко переданий в пісні Олександра Зацепіна «Есть только миг».

Також МіГом був названий двомісний надзвуковий всепогодний винищувач - перехоплювач дальнього радіусу дії. МіГ-31 - це перший радянський літак четвертого покоління. Вивчаючи науку про елементарні частинки, був виявлений цікавий факт, що в кожен момент часу в вакуумі з`являються і зникають елементарні частинки. Їх будова досі не відомо. А так як простір щодо у часі, припустили, що така частка є цілий Всесвіт, подібної до нашої. Для жителів такої Всесвіту живе вона мільярди років, а для зовнішніх спостерігачів - лише одну мить.

визначення цього слова кожен розуміє по-своєму: невловимий відрізок часу, частина життя, антонім вічності, одиниця виміру щастя, час помаху вій або винищувач.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!