» » » Як зробити машинку на пульті?

Як зробити машинку на пульті?

Як зробити машинку на пульті?

Деякі люди навіть ставши дорослими не втратили інтерес до різних ігор. Хтось збирає конструктор, хтось грає в настільні ігри, а кому то дуже подобаються машинки на пульті. Звичайно, це захоплення має більш дорослий характер, в порівнянні з дитячим. І багато фанатів машинок мріють про те, щоб дістати до себе в колекцію такий експонат, якого не буде ні у кого на світі. Нічого немає простіше! Дізнайтеся, як зробити машинку на пульті самостійно.

Для початку, потрібно визначитися які деталі будуть необхідні для створення машинки. Щоб ви нічого не упустили, нижче розташований, список необхідних складових:

  • Електромотор або бензиновий двигун
  • кузов
  • шасі
  • колеса
  • Набір викруток різних розмірів.

Роблячи машинку своїми руками, ви можете контролювати весь процес створення, і значить, ви отримаєте саме те, що задумали. Плюс до всього ви заощадите гроші, а якщо поставити справу на потік то на цьому можна непогано заробляти. Спочатку визначитеся з кількістю грошей, які ви можете витратити для придбання деталей для машинки. Вартість одних і тих же видів складових може змінюватися в залежності від матеріалу і якості виробу. Ви хочете зробити машинку на пульті управління з проводом або на радіоуправлінні? Тут при виборі потрібно врахувати, що деталі для проводового пульта будуть трохи дешевше.

Колеса і шасі

Тепер потрібно забезпечити машинку шасі. Можна спробувати виготовити його самостійно, але краще придбати вже готове в магазині. Тим більше, разом з шасі продаються і колеса. При покупці зверніть увагу на якість виробу. Передні колеса повинні повертатися з легкістю, і шини краще вибирати з гуми, тому що вони дають краще зчеплення з дорогою.

двигун

Тепер потрібно вибрати двигун машинки, і це, мабуть, найголовніше, адже мотор - серце автомобіля. Можна використовувати електродвигуни від якої-небудь техніки, а якщо такого немає, то знову відправляйтеся в магазин. Там також можна придбати і бензиновий двигун, який набагато могутніше. Правда за ним потрібно доглядати, купувати бензин, і коштує він на порядок дорожче. Так що варто зупинитися на електромоторі, і це заощадить вам гроші і час.

Пульт керування



Тепер пора зайнятися пультом управління. Якщо ви вирішили зробити машинку з провідним пультом, не забувайте про його основний недолік - автомобіль буде рухатися тільки на тій відстані, на якому дозволить, довжина проводу. Якщо ваш вибір припав на радіоуправління, то для складання пульта вам потрібен радіоблок. Незважаючи на те, що він не так вже й дешево коштує, краще його придбати, так як це дозволить управляти машинкою на досить великій відстані, яке покриває антена.

кузов

Наступний пункт - кузов. Тут ви можете проявити всю вашу креативність, і виготовити його самостійно, попередньо накресливши ескізи. Хоча, дану деталь можна придбати в магазині.

збірка

Тепер ми маємо всі необхідні деталі, і можна приступати до складання. Як правило до комплектуючих додається детальна інструкція. Там описана вся послідовність дій. Потім займіться регулюванням моторчика і установкою акумуляторів і антени, і тільки потім потрібно прикріпити кузов і шасі.

Тепер ви знаєте, як зробити машинку на пульті управління.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!