» » » Що можна побачити на ніч?

Що можна побачити на ніч?

Що можна побачити на ніч?

Незважаючи на величезні колекції фільмів і серіалів, викладених в мережі в абсолютно вільному доступі, питання: «Що можна побачити на ніч?» Спливає знову і знову. А все тому, що по-справжньому хороших фільмів зовсім не так багато. А якщо ще прислухатися до поради психологів, так виявиться, що і з цього списку доведеться викреслити добру половину. Адже якщо вірити лікарям, то перегляди на ніч жахів, бойовиків, трилерів і трагедій можуть абсолютно зіпсувати прийдешній сон, а це значить, ранок почнеться з недосипу.

Проте, фільм - це, перш за все, розвага і відпочинок. А відпочивати все люблять, відчуваючи зовсім різні емоції. Ми представимо ТОП-5 відповідей на питання, що подивитися перед сном.

Топ-5 фільмів на ніч

  1. Серіал «Спартак». Сага про великого воїна-гладіатори, який підняв на бунт римських рабів. У сучасному виконанні дуже захоплююче. Творці не поскупилися ні на спецефекти, ні на любовні сюжети, ні сцени боїв і кровопролиття, ні на секс і розпуста, ні на інтриги, ні на героїв-красенів і героїнь-красунь. У фільму 4 сезони плюс - приквел. Так що питання: «Який фільм подивитися на ніч?» Ще довго не буде актуальний.
  2. "Петля часу". Новий трилер і бойовик за участю непереможного Брюса Вілліса. В недалекому майбутньому люди змогли-таки навчитися керувати часом: вони вільно переміщаються на кілька років назад. Більш того, це відкрило нові можливості для ліквідації непотрібних громадян: їх просто відправляють в минуле і вбивають там, назавжди стираючи з історії. Але одного разу вбивці випадково доручають прибрати самого себе.
  3. "Монстри на канікулах". Добрий мультфільм для сімейного перегляду. На екрани вийшов зовсім недавно, так що ще не встиг набити оскому. Прекрасна озвучка, дійсно смішні жарти, цікавий сюжет і - старі добрі монстри і приведення. Правда, в цьому фільмі вони абсолютно чарівні: Дракула не любить пити кров, Франкенштейн не бажає вбивати, а перевертні - обожнюють вити на місяць і виховувати своє потомство.
  4. «Час». Фантастика і бестселер, який завоював мільйони. Після перегляду залишає враження ще дня на два. Перед глядачем світ, в якому єдина цінність і гроші - час. Людина народжується з вбудованим таймером. Він включається, як тільки його носію виповнюється 25 років. З цього моменту людина змушена працювати, щоб в якості оплати йому додавалися хвилини. Як тільки час мине, серце зупиняється.
  5. «Викрутаси». Чергова новинка від легендарного Тимура Бекмамбетова, правда, на цей раз без стрілянини, вбивств і тіні. Зате з незмінним Костянтином Хабенським, улюбленим багатьма Іваном Ургантом і чарівною Мілою Йовович. Чоловіки зіграють ролі двох закоханих в прекрасну даму. Сюжет дуже добрий, іронічний і, що важливо для перегляду на ніч, комедійний.

Фільми онлайн



Ну, а для тих, хто не знає, на якому сайті дивитися онлайн фільм вночі, ми надамо кілька посилань:

Приємного перегляду і - на добраніч!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!