» » » Як краще займатися сексом?

Як краще займатися сексом?

Психіатр Зігмунд Фрейд був саме тим першим вченим, який почав вивчати справжню психологію сексу. Він відкрив саму цю тему, тому що до цього вважалося, що акт не має інших атрибутів, крім продовження роду і простих фізіологічних чинників. Фрейд виділяв кілька головних аспектів того, як краще займатися сексом. Перший аспект - це почуття, тому що секс без емоцій і прихильності призведе до розчарування. Тут не мається на увазі бажання прожити з цією людиною все життя, а лише наявність симпатій у партнера і у вас. Також одним з важливих аспектів близькості є ласки. Під час ласк жінки ближче дізнаються партнера і стають ближчими йому не стільки в плані фізичному, а й у плані психологічному. І головне - це отримання задоволення, тому що в цьому і полягає принцип заняття сексом.

Психологічна підготовка до близькості

Якщо чоловік планує увечері зайнятися хорошим сексом, то завдання його полягає в тому, щоб проявити максимальну увагу до своєї партнерки вранці і протягом дня. Це можна навіть розділити на етапи:

  • Можна почати з ніжного поцілунку вранці або чогось, що б додало дівчині потрібний настрій і поступовий розвиток очікування близького контакту з чоловіком.
  • Протягом дня варто говорити інтимні речі один одному, стосовно нижньої білизни, фізіології і фантазій. В даному поведінці немає вульгарності, особливо якщо мова йде про взаємини між постійними партнерами. Вульгарним це може бути при зверненні начальника таким чином до своєї секретарки. Партнери ж мають підстави бути відкритими і чесними у стосунках один з одним, особливо, якщо вони висловлюють ідеї сексуального характеру або роблять інтимні компліменти.
  • Якщо ви прагнете знати, як добре займатися сексом, то готувати місце для занять сексом потрібно не в той момент, коли близькість вже почалася і ось-ось почнеться. Комусь доведеться чекати, поки інший буде ходити, відкривати або закривати вікна, поправляти штори, включати світло тощо.
  • Для занять любов`ю необхідно відповідне освітлення. Краще для цього підходить жовтий теплий нижній світло, який приховує недоліки зовнішності і фігури. Оскільки падаючі тіні лише додадуть сексуальності. Якщо ж це холодний флуоресцентне світло, то таке освітлення яскраво висвітлює недоліки і показує всі вади. Тому так важливо створити відповідне освітлення.
  • Яким сексом краще займатися - бурхливим або ніжним, залежить від ваших уподобань, але якась частка романтики все - одно повинна бути. Краще купити спеціальний світильник теплого світла для близькості. Такий світильник може бути з диммером, або світиться в темряві особливим візерунком. Добре також запалити свічки, які будуть красиво мерехтіти.
  • Все в інтимних відносинах має бути максимально природно. Не обов`язково прагне до того, щоб займатися сексом щодня або по кілька разів на день. Варто дотримуватися якусь міру. Так партнери можуть відпочити і набратися нових ідей для занять любов`ю. Але якщо сексуальне життя не можна назвати нормальною і регулярної, то варто задуматися над тим, щоб додати в своє життя з цього списку що - або.

техніки сексу



Питання того, в якій позі краще займатися сексом, також індивідуальний, тому що пози пов`язані безпосередньо з особливостями фізіології партнерів - ростом, вагою, статурою. Тому свої особливості і особливості партнера необхідно враховувати в першу чергу, підбираючи відповідні пози. Вибрати пози для занять сексом можна в трактаті про техніках близькості - Камасутрі. Даний індійський древній трактат детально розписує і ілюструє всі можливі і відповідні пози для занять сексом. У цьому вченні неймовірно повно і зрозуміло для розуміння описані і показані позиції, застосувавши які, партнери зможуть отримувати від сексу максимальне задоволення.



Якщо ви вирішите звернутися до даного трактату, то ви зобов`язані подумати про безпеку свого партнера і власної безпеки, так як більшість поз Камасутри дуже складні для виконання, а іноді і зовсім неможливі. Можна зупинитися на найбільш поширених позах - «наїзниці», що сидить на партнері жінки, або пози ззаду. При цьому разнообразив дані пози зміною положення ніг, зрушуючи їх ближче або розводячи ширше. Головне в техніках сексу - це відмовитися від шаблонів. Займатися любов`ю можна, як завгодно. Основне в сексі - комфорт вас і вашого партнера. Під шаблоном маються на увазі не стільки пози певного роду, а, скоріше, саме уявлення про сексуальному акті. Наприклад, обов`язкова присутність попередніх ласк, якась прелюдія вважаються очікуваними. Але, якщо повторювати одне й те саме, то настане рутина.

Місця для сексу

  • Мотель або готель. Всупереч розхожій думці, не тільки адюльтери трапляються в готелях. Постійні партнери також можуть там зупинитися. Такі місця гарні для рольових ігор, особливо за участю таких персонажів, як покоївка і постоялець. Але це недешевий варіант і підходить для тих, у кого є достатня кількість грошей.
  • На природі. У лісі завжди мало людей і є велика кількість затишних місць, де можна «вгамувати» пристрасть. Але це досить сміливий вчинок, тому що люди все ж можуть з`явитися, що додасть вам лише нервозності. Також варто придбати сильнодіючий препарат від укусів комах.
  • Автомобіль. Взагалі, в машині займатися сексом досить зручно. Залежно від габаритів партнерів і від марки авто є більше десятка спеціальних поз, придатних для авто. Головне, щоб все тендітні місця - скла, бардачок, панель приладів залишилися цілі. Виходячи з цього, прагнете вибрати пози, при яких ноги не будуть знаходитися близько зазначених місць.
  • Не варто займатися сексом в театральній ложі, в літаку, на трампліні, колесі огляду, підйомному крані, громадських пляжах, паркових лавках і в тамбурі електрички. Також не варто вдаватися до любові в горезвісних ліфтах і сходових клітках. Варто все ж дотримуватися норм громадського порядку.

Всеже вам вибирати те, де краще займатися сексом, виходячи з особистих переваг.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!