» » » Як зробити новорічний подарунок?

Як зробити новорічний подарунок?

Як зробити новорічний подарунок?

Різноманітність подарунків настільки велике, що дуже складно вибрати щось конкретне. Зробити свято незабутнім вам допоможуть тематичні подарунки. Їх потрібно вибирати, враховуючи інтереси людини. Також варто звернути увагу на те, яка в нього професія. Так, наприклад, одного або колезі, який любить половити на природі, можна подарувати сувенір, пов`язаний з риболовлею. Зв`язківцеві можна подарувати настільний годинник, енергетику - брелок у вигляді лампочки.

Але іноді так хочеться, щоб наш подарунок ще й приємно здивував близьких нам людей. Особливо гостро постає проблема про те, як зробити новорічний подарунок. У святковій метушні кожному буде приємно отримати сувенір, зроблений з душею і несе в собі багато добра і турботи.

Подарунок своїми руками

Саморобні подарунки - це прекрасна можливість продемонструвати свої здібності і проявити увагу до своїх рідними і друзям.

Членам сім`ї буде дуже приємно отримати в подарунок таку потрібну в нашу холодну зиму в`язану теплу річ. Це може бути чарівний светр з вишитими оленями або шарф з назвою улюбленої футбольної команди вашого брата. Для маленької дитини можна зробити в`язану м`яку іграшку або шарф у вигляді якоїсь тварини з об`ємними лапками і вушками.

Зробити новорічний подарунок своїми руками досить просто. Для колег або одногрупників можна виготовити стінгазету в формі ялинки, наклеївши на неї фігури Діда Мороза і Снігуроньки, а також найсмішніші фотографії з ваших вечірок і корпоративів. Обов`язково напишіть поздоровлення у віршованій формі з гумором.



Останнім часом популярність придбала техніка скрапбукінг. З її допомогою створюються надзвичайно оригінальні речі. Особливо вражають фотоальбоми, створені в цій техніці. Вам знадобиться картон і різні дрібниці для прикраси: черепашки, гудзики, стрази, мереживо, блискітки, тканину. З картону робиться сам альбом, тканиною обтягається обкладинка і зверху наклеюються прикраси з різних матеріалів.

Для подарунка можна зробити саморобку з різних матеріалів: картону, гудзиків, пластиліну. Також можна зробити панно з природного матеріалу (шишки, жолуді) і оформити в незвичайну рамочку. Проявіть фантазію. Головне, щоб робота була авторською і не схожою на інші.

Вироби з паперу

Можна подарувати картину, створену в техніці квіллінг. Ця техніка полягає в побудові плоских або об`ємних композицій з закручених в різні за формою спіральки з довгих і вузьких смужок паперу. Накручувати папір можна на шило або навіть на зубочистку. А спеціальні набори для цього заняття можна придбати в магазині або зробити самому з кольорового двостороннього паперу. З скручених спіралей складають візерунки або композиції квітів. Ними також прикрашаються рамки для фотографій, альбоми, подарункові коробки.

писані сувеніри



Якщо ви придбали в подарунок пляшку нового напою, то можете її оригінально прикрасити розписом по склу. Для цього найкраще підходять акрилові фарби.

Можна таким чином зробити новорічний подарунок своїми руками і подарувати розписану посуд разом з напоєм всередині. На ній покажіть символ Нового Року чи перенесіть якісь візерунки на зимову тематику. Перед нанесенням малюнка необхідно протерти пляшку спиртом. Потім потрібно розвести клей ПВА з водою в співвідношенні один до одного і намалювати візерунки. Але бажано спочатку потренуватися на папері.

Коли клей підсохне, можна намалювати візерунок за допомогою гуаші (не замінюйте її аквареллю). Зверху рекомендується покрити безбарвним лаком.

Якщо ви вмієте вишивати, то оригінально буде виглядати картина або подушка з вишитим на ній сюжетом з життя людини, елементами його захоплень.

їстівні подарунки

Любителям кулінарії і просто тим, хто не проти побалувати себе смачненьким, пропонуємо зробити суміш для гарячого шоколаду. Знадобляться самі звичайні інгредієнти. У мисці необхідно перемішати дві чашки сухого молока (бажано знежиреного), неповну чашку цукру, по півчашки порошку какао (звичайного несолодкого), сухих вершків для кави і шоколадних чіпсів. Додайте сіль на кінчику чайної ложки. Підберіть красиву жерстяну або скляну банку з кришкою і пересипте в неї отриману суміш.

Подарунок мамі

Далі ми дамо вам кілька порад про те, як зробити новорічний подарунок мамі. Дуже важливо приділити увагу найголовнішого людині в нашому житті. Батькам не потрібні дорогі химерні подарунки. Їм достатньо буде побачити, що ви про них дбаєте.

  • Мама зрадіє шовковому або атласному хустці, який буде розписаний вами в техніці батик. Як варіант, в подарунок підійдуть подушечки для дивана, також розписані або розшиті стразами або бісером.
  • А можете, як в дитинстві, намалювати мамин портрет і підписати його різними зворушливими фразами.
  • Ваша мама обов`язково оцінить подарунок, який представляє собою набір елітних чаїв. До кожній коробочці можна прикріпити вирізану з паперу картку-листівку з щирими побажаннями.
  • Придбайте кошик або зробіть її власноруч, якщо вмієте плести з соломки, і в неї зберіть всі різновиди солодощів, які любить ваша мама. Їй буде дуже приємно теж отримати що-небудь від маленького Діда Мороза чи Снігуроньки.
  • В якості подарунка підійде сувенір із зображенням мами або всієї вашої радісною сім`ї. Необхідно перебрати архів фотографій і вибрати найкращі з них. Можете зробити за допомогою картону і клею фотокнигу. Якщо дозволяють кошти, то замовте з цим зображенням фотогуртки, фотокалендар або фотопостер.
  • Відомо, що жінки люблять різні речі, які створюють затишок в домі. До таких предметів відносяться і парафінові свічки. Їх ви можете зробити самі і подарувати на Новий Рік своїй мамі. Для цього приготуйте парафін (підійдуть старі свічки), барвник, ефірну олію, нитка для гніту, формочку і який-небудь вантаж. Спочатку потрібно розплавити парафін на водяній бані (його не можна гріти на відкритому вогні). Стінки формочки обмащуються рідким милом. Помістіть гніт строго посередині у вертикальному положенні. У цьому вам допоможе грузик. Прив`яжіть його до одного кінця нитки і покладіть на дно ємності, а верхній кінець прив`яжіть до олівця і покладіть його поверх форми. У розплавлений парафін додайте барвник, масло і тонкою цівкою влийте його в форму. Зачекайте, поки свічка повністю охолоне. Вона легко дістається з форми, якщо потягнути за олівець.

Де і з ким би ви не зустрічали Новий Рік, подарунки своїми руками можна зробити швидко, не витрачаючи багато коштів на речі, які, можливо, не принесуть стільки приємних емоцій в порівнянні з вашими саморобними сувенірами.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!