» » » Як поміняти лампи ближнього світла?

Як поміняти лампи ближнього світла?

Як поміняти лампи ближнього світла?
Як поміняти лампи ближнього світла?

Все фари автомобіля повинні працювати справно, в іншому випадку це є порушенням правил техніки безпеки. Якщо лампи в вашому автомобілі потрібно замінити, ми розповімо про те, як правильно це зробити.

Як замінити лампи ближнього світла: інструкція

  1. Відкрийте капот і встановіть кришку на підставку.
  2. Відкрутіть болти, що фіксують фару зверху, і гайку, що кріпить її до корпусу зсередини (для цього використовуємо ключ на 13). Притримуйте болти і гайки руками, а потім складіть їх в коробку, щоб не втратити.
  3. Зніміть фару з посадкового місця.
  4. Поверніть кришку фари по різьбі проти годинникової стрілки.
  5. Обережно відігніть металевий тримач (він має пружинний механізм).
  6. Відключіть клему, яка веде безпосередньо до лампочки, і зніміть її.
  7. Вставте нову лампу.
  8. Поверніть фару на місце у зворотній послідовності.

Поради

  • Беріть в руки нову лампу лише за механічний власник, інакше ви можете її випадково пошкодити.
  • Міцно закрутіть гайки і болти, що кріплять фару, інакше вона буде бовтатися під час руху автомобіля по нерівній місцевості.

коригування світла

Як тільки ви змогли поміняти лампу ближнього світла, необхідно провести коригування світлового променя. Це відбувається наступним чином:

  1. Поставте автомобіль поруч зі стіною і наведіть на неї промінь світла. Він повинен бути рівним і природним, щоб не зліпити водія зустрічної машини.
  2. При виникненні відблисків і переривчастих ліній можна провести коригування світла. На корпусі фари ви побачите дві шестерінки, які необхідно злегка повернути викруткою для досягнення необхідного ефекту.


Таким чином можна міняти лампи ближнього світла на всіх фарах. Про те, як замінити лампу через люк, ви зможете дізнатися з нашої статті Як поміняти лампочку в фарі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!