» » » Як поліпшити світло фар?

Як поліпшити світло фар?

Як поліпшити світло фар?

Часто серед автомобілістів як поліпшити світло фар стають темою для активного обговорення. Причиною є проблема недостатнього або неефективного освітлення дороги. Зупинимося на обговоренні найбільш поширених проблем, пов`язаних з фарами.

Проблема 1. Конструкція

Часто трапляється, що навіть в новому авто фари не можуть забезпечити достатнього освітлення. Причина проста - розробники приділили вся увага супермодні дизайну, а відбивач зробили дуже маленьких розмірів, ніж зумовили неефективність освітлення.

Як поліпшити ближнє світло фар? Рішенням проблеми може стати установка ламп розжарювання з поліпшеною світловіддачею. Так само можна зважитися на модернізацію фар для установки газорозрядних ксенонових ламп.

Проблема 2. Відбивач

Така проблема супроводжує старим машинам, у яких відбивач відшаровується від металевого корпусу і тому знижуються відображають властивості відбивача.

Рішенням стане повна заміна блок-фари.

Проблема 3. Матовість

Навіть нові машини з пластиковими ковпаками на фарах не застраховані на наших дорогах від попадання піску і каменю і появи мікроподряпин на пластиці. Так, з часом, покриття, зранене і зношене, стає матовим і, відповідно, втрачає здатність пропускати спрямовані промені світла.



Шляхів вирішення проблеми два. Перший - полірування або заміна скла. Другий - заміна або скла і блок-фари цілком.

Щоб уникнути цієї проблеми, користуйтеся спеціальними захисними плівками на фари.

Проблема 4. Лампи

Лампи можуть бути відразу ж встановлені неякісними або погіршитися з часом при постійному використанні. Якщо вже видно чорний наліт на самій дампі розжарювання, не чекайте поки вона сама перегорить, а міняйте негайно.

Рішенням стане заміна лампи на нову з поліпшеною світловіддачею або ксенон.

Проблема 5. Конденсат

У випадку потрапляння в фари потрапила волога, якість освітлення дороги може погіршитися. Волога утворюється як конденсат і помітно погіршує ефективність освітлення дороги фарою.

Вирішуємо проблему або заміною фари або її ремонтом. Причому, якщо ви вирішили ремонтувати, гарантії на позитивний результат ніхто не дасть. Фара могла деформуватися під дією вологи, тоді все ж доведеться її замінити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!