» » Як повернути чоловіка?

Як повернути чоловіка?

Як повернути чоловіка?

Дуже часто в Інтернеті на різних форумах і сайтах ми стикаємося з таким проханням про допомогу: хочу повернути чоловіка. Спробуємо розібратися і з`ясувати, чи можна повернути чоловіка, і якщо так, то як. Люди часто бувають досить цинічні й на питання про те, як повернути коханого чоловіка, відповідають: а чи не треба втрачати. Зрозуміло, це ідеальний варіант - вчасно зрозуміти, що ти щось робиш не так і виправити. Але якщо таке вже сталося, що тут поробиш ...

Проте, вихід є. Він в тому, щоб не просто зрозуміти, але усвідомити свої помилки, змінитися внутрішньо. Ось подумайте: ви хочете повернути коханого, але навіщо? Навіщо, якщо ви будете вести себе точно так само, як і вели, коли ви були разом? Припустимо, він вас простив, ви знову разом. Але з тієї ж моделлю поведінки Аж доки цей буде з вами? Швидше за все, він знову втече при першій нагоді і найімовірніше, - назавжди. Тому перед тим, як його повернути, подумайте - чи готові ви змінитися? Ми зараз залишаємо за дужками питання про його характер і готовності змінюватися - він може бути монстром або ганчіркою, роазнузданним п`яницею або книжковим хробаком, та ким завгодно, мова-то зараз про вас! Ким би він не був, якщо ви хочете бути з ним, значить, він вам потрібен такий. А якщо потрібен, але не з вами - міняйтеся. Не існує такої методики - ні психологічної, ні магічної, ні будь-якої іншої, при якій ви зможете весь час тримати людину біля себе, якщо він того не хоче. Значить, єдиний шлях - щоб ВІН захотів.



Пам`ятайте, що для початку потрібно повернути інтерес чоловіка, і тільки після цього думати, як повернути любов чоловіка. Інтерес повернути простіше. Ви ж знаєте характер свого обранця. Ось і подумайте, наскільки він здивується, якщо ви зміните модель поведінки, перестанете його пиляти по всяких зручним і незручним приводів, не будете чіплятися до нього, занудствовать, лаятися. Якщо ви раніше все це активно практикували в спілкуванні з ним, то повірте - таке помітять навіть самі неспостережливі і неуважні чоловіки просто тому, що ось чекають одного, а виходить щось зовсім інше. Перше, що потрібно зробити - щоб замість злий мегери або занудной тітки з`явилася добра і турботлива жінка, не дорікав, але розуміє. Ви повинні не просто побути, але СТАТИ такої. Якщо це тимчасово, ви знову його втратите. Ось і подумайте - а чи готові ви настільки змінитися? Якщо так, то все в ваших руках, тому що жінкам у відносинах під силу дуже багато, якщо вони того хочуть.

Я навмисно не говорив до цього моменту ні про різні психотренінгу, ні про магічні прийоми, тому що це все допоміжні речі, які просто надають вам впевненість в тому, що все вийде. Зробити ж основне вам не допоможе ні психологія, ні магія, нічого взагалі. Тільки ви самі! Як тільки ви зрозумієте цю просту, але приходить до кожного свого часу річ, ви досягнете таких висот, про які не могли і мріяти. Причому така зміна надасть найсприятливіший вплив не тільки на прогрес у відносинах, а й на спілкування з оточуючими, на роботу, на побутові питання, на всі аспекти вашого життя. Як би це банально не звучало, але ключ до всього - це бажання і здатність ЗМІНЮВАТИСЯ, і перш за все - внутрішньо. Якщо ви можете, якщо ви готові, то питання, як повернути чоловіка, постане перед вами таким вже складним - він сам прийде до вас, побачивши, як ви змінилися. Тут доречно розповісти трохи про чоловічу психологію і про причини, за якими чоловіки йдуть.



Зазвичай люди занадто ускладнюють прості речі. А чоловіча психологія, в загальному, проста. Ми різні, це правда, але у нас багато спільного. Чому чоловіки йдуть? Тому що їм некомфортно з цією жінкою. Чому чоловікові некомфортно? Запам`ятайте, чоловіки терпіти не можуть, коли їх пиляють, хіба що жартома і з добрим виразом обличчя. Так, чоловікам найчастіше доводиться багато нагадувати, щоб вони зробили це. Повірте, ми влаштовані просто - ми любимо увагу і турботу, але не любимо, коли нас примушують до чогось, а тим більше пиляють. Просто нагадайте. Чи не зробили - ще раз нагадайте. Ми не робимо не тому, що не любимо вас, а тому що забуваємо без жодної задньої думки.

Чоловікам потрібно чимало часу для того, щоб вони приділяли час своїм захопленням, і якщо цей час забирають, чоловіки стають злими і дратівливими або занурюються в зневіру. Чоловіки люблять спорт в різних його проявах, посидіти іноді з друзями за пляшкою пивка. Чоловіки люблять займатися сексом. Пам`ятайте про це також. А тепер уявіть, якщо чоловікові не дають посидіти за комп`ютером або подивитися футбол з друзями у вихідні або після роботи, почитати улюблену книгу, а коли він прийшов з роботи - його пиляють з приводу того, що він щось не зробив, це не зробив і взагалі "як мені все це набридло!" ... А то ще буває: не зробиш це - ніякого сексу. Це майже кінець, якщо у чоловіка є хоч якийсь характер. Зрозумійте, щоб чоловік щось зробив, нескінченна пілежка не допоможе, хіба що вам дістався екземпляр, який в просторіччі називають "ганчірка" або "підкаблучник" - на таких можна їздити довго, але і у них іноді закінчується терпіння.

Для комфортної спільного життя потрібно вміти домовлятися - це єдиний шлях до сімейного щастя і іншого немає. Ми приділяємо один одному увагу і домовляємося щось робити разом. Чи не криком і лайкою, а м`яко і спокійно. Адже найголовніше в спільному житті - це готовність піти на якісь, нехай і невеликі, поступки. Без цього ваш чоловік піде знову, поки ви не зрозумієте, що потрібно змінитися. Будьте щасливі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!