» » » Як зірвати урок?

Як зірвати урок?

Як зірвати урок?

Весна, а вчитися зовсім не хочеться. Що ж робити? Виникає питання: Як зірвати урок? І ми допоможемо вам. У нашій статті ви знайдете не один спосіб зриву уроку. Неважливо, біологія у вас або математика, зрив уроку вам забезпечений. Як зірвати урок в школі:

  1. Молитва. Підмовив ваших однокласників. І як тільки почнеться урок, встаньте на коліна (бажано всім класом) і починайте молитися. Зрив уроку вам забезпечений.
  2. Дорослі розборки. З`ясовуйте якомога голосніше відносини, скажіть, що вагітні, залейтесь сльозами. Учитель не пройде повз і обов`язково візьметься з`ясовувати, в чому справа. А поки буде це робити і урок пройде.
  3. Час дошки. Якщо вас викликали до дошки, не переживайте є вихід. Почніть писати все на іншій мові. Це, без сумніву, відверне вчителя.
  4. Обережно! Яйця! Досить цікавий спосіб - треба взяти яйця і перед тим як ви підете додому після важких шкільних буднів, покласти в класі під батарею ці самі яйця. Не сумнівайтеся, як тільки прийдете вранці на урок до класу, зайти туди буде неможливо. Запах не дасть вам провести і хвилини, не кажучи вже про повноцінний занятті.
  5. Граємо в хованки. Ваш вчитель погано бачить і постійно ходить в окулярах? Так сховайте їх швидше, без них він як без рук. Контрольна відміняється!
  6. Перше кохання. Ех, але нешкідливе і дієвий засіб. Зізнайтеся вчителю в любові, вийдіть до дошки, прочитайте вірші, зробите визнання, а для більшого ефекту встаньте на коліна і подаруйте квіти. Зрив уроку гарантований.

Незважаючи на всі поради, які ви знайшли в нашій статті, не варто занадто часто вдаватися до таких речей. Краще вчіться, знання вам знадобляться в майбутньому. А вчителі бажають вам добра, тому часом змушують вас вчитися і писати всякі контрольні.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!