» » » Що таке піноблок?

Що таке піноблок?

Що таке піноблок?

У будівництві використовують різні матеріали. Останнім часом найбільш популярними стали піноблоки. Розглянемо далі, що таке піноблок, з чого роблять піноблоки і які їхні особливості.

Піноблок - це один з видів матеріалу, що використовується в будівництві. Основним матеріалом у його виробництві вважається пінобетон, який являє собою штучний пористий камінь і є сумішшю цементного розчину, піску, води і піноутворювача. Іноді в розчин додають інші компоненти на зразок глини або золи.

властивості піноблоків

Якість піноблоку багато в чому залежить від доданого в пінобетон піноутворювача, який може бути синтетичним і органічним. Більш дорогим, але й надавати кращі якості піноблоків є органічний піноутворювач. Він впливає на міцність конструкцій, створюваних з піноблоків.

Піноблоки отримують шляхом механічного змішування компонентів розчину, а потім нарізування на окремі блоки. Завдяки своїм тепло- і звукоізоляційні властивості, а також температурної стійкості піноблоки отримали визнання і широке поширення на будівельному ринку.

Також вам стануть у пригоді такі статті:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!